Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

киносистема

Основна назва: киносистема
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Опис діяльності: Фильмы.

м-фон

Основна назва: м-фон
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Компанія займається продажем мобільних телефонів, побутової техніки. Продуктові супермаркети "Степ", мережа магазинів одягу та взуття "Гранд Колекшин"

АМУ

Основна назва: АМУ
Інші назви: Академия муниципального управления
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: amu.edu.ua
Регіони роботи: Київ, Львів
Опис діяльності: Высшее учебное заведение

ОАО "Туристический комплекс "Пролисок"

Основна назва: ОАО "Туристический комплекс "Пролисок"
Сайт: www.prolisok.kiev.ua
Опис діяльності: Гостинницы, рестораны, бары, сауна, кемпинг, СТО, конференц-залы

chicco

Основна назва: chicco
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: www.chicco.com.ua
Регіони роботи: Київ, Харків
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Торговля детскими товарами, в том числе для беременных мам.

ЧП Микитчик

Основна назва: ЧП Микитчик
Опис діяльності: М.Лыбидская. Ассистент руков,курьер,секретарь,менеджер по продажам и т.п. Компания - то же самое,что и "Премьера"....Парят по тел.людям билеты на мероприятия,представляются руководителями орг.комитета при администр.президента - это вообще наглость!" Не ведитесь! На собес. заполняешь анкету,затем девушка "руководитеь" (лет 20) беседуем 1 мин ,на анкете отмечает для себя "хорошо","плохо" или "так себе". На след день на стажировку и ВПЕРЕД на телефон обзванивать списки "желтые страницы".... 5 мин не выдержишь,там тааакой гул стоит....Как они целый день высиживают там- не знаю

ЧП Микитчик

Основна назва: ЧП Микитчик

Вашимидж

Основна назва: Вашимидж
Інші назви: Вашимидж ООО
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: vashimage.at.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Изготовление, ремонт, монтаж наружной рекламы и оформление фасадов: вывески, неоновая реклама, светодиодная реклама, широкоформатная печать, световые короба (лайтбоксы), объемные световые и несветовые буквы, настенные панно(брэндмауеры), панель-кронштейны, штендеры, реклама на транспорте, гравировальные и фрезеровальные работы и многое другое.

леон фарм

Основна назва: леон фарм