Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
инкодент
Основна назва: инкодент
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.inkodent.kiev.ua
Опис діяльності: Медицинский центр «Инкодент» по ул.Радужная,13 оказывает весь спектр стоматологических услуг (терапия, протезирование, ортодонтия, ультразвуковая чистка зубов, имплантация). Консультация стоматолога – бесплатная. Ценовая политики основана на профессионализме наших докторов и качестве материалов (Израиль, Германия). Гарантия на выполненную работу. Действует система скидок. А также в нашей клинике – аппаратная косметология по лицу и телу (вакуумно-роликовый массаж, миостимуляция), пилинги, чистка лица, лазерная эпиляция. Мы работаем для Вас без выходных с 9.00 до 20.00.
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.inkodent.kiev.ua
Эпицентр Винница!
Основна назва: Эпицентр Винница!
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Основна назва: iDeals Solutions
Vaishali Pharmaceuticals
Основна назва: Vaishali Pharmaceuticals
Інші назви: Вайшали, Сан-сплеш
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Регіони роботи: Київ, Запоріжжя, Суми
Опис діяльності: Продвижение Индийских лекарств (Вампилокс и т.д.) Находятся в Киеве по переулку Радищева на 2-ом этаже.
Інші назви: Вайшали, Сан-сплеш
Регіони роботи: Київ, Запоріжжя, Суми
pfsoft
Основна назва: pfsoft
Інші назви: pfsoft
Сайт: protrader.net
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Опис діяльності: Компания PFSoft специализируется на разработке программного обеспечения для комплексной автоматизации брокерской деятельности.
Інші назви: pfsoft
Сайт: protrader.net
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Шиворот Навыворот
Основна назва: Шиворот Навыворот
Інші назви: ООО "Шиворот-Навыворот", Плюс-97
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: shivorot.com.ua
Регіони роботи: Київ, Бердянск, Дніпро, Донецк, Запоріжжя, Кіровоград, Лисичанськ, Луганськ, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Полтава, Харків, Чернігів
Опис діяльності: секонд-хенд
Основна назва: Atlantic Group
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.agl-media.com
Регіони роботи: Київ, Володимир-Волинський, Кіровоград, Рені, Ужгород
Опис діяльності: коммуникационный холдинг (реклама, маркетинг, PR)
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.agl-media.com
Регіони роботи: Київ, Володимир-Волинський, Кіровоград, Рені, Ужгород
Опис діяльності: коммуникационный холдинг (реклама, маркетинг, PR)
Арко Недвижимость (Arco Real Estate)
Основна назва: Арко Недвижимость (Arco Real Estate)
Інші назви: ООО "Агентство Арко Недвижимость"
Сфера діяльності: Послуги: Продаж нерухомості, землі
Опис діяльності: Услуги в сфере недвижимости
Інші назви: ООО "Агентство Арко Недвижимость"
Сфера діяльності: Послуги: Продаж нерухомості, землі
Опис діяльності: Услуги в сфере недвижимости
Перонна
Основна назва: Перонна
Інші назви: ООО" Перонна"
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: Производство семечки тм "Сиид"
Інші назви: ООО" Перонна"
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: Производство семечки тм "Сиид"
Издательский дом "Адеф-Украина"
Основна назва: Издательский дом "Адеф-Украина"
Інші назви: Адеф-Украина
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання