Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Danapris Doors
Основна назва: Danapris Doors
Сайт: danaprisdoors.com.ua
Опис діяльності: Двері DANAPRIS DOORS – це ключовий елемент у створенні унікального дизайну інтер'єру. Високоякісні вироби гармонійно завершують та підкреслюють стиль вашого простору. Ми цінуємо майстерність, тому використовуємо передові світові технології та досвід у виготовленні міжкімнатних дверей. Завдяки італійським стандартам якості та інноваціям ми задаємо тренди у "дверній моді". Сучасне обладнання нашої фабрики дозволяє втілювати найсміливіші дизайнерські ідеї в життя.
Сайт: danaprisdoors.com.ua
TechGaz
Основна назва: TechGaz
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Сайт: tech.gas.ua
Опис діяльності: Шукаєте ефективне рішення для швидкого нагріву води? Рекомендуємо звернути увагу на водонагрівач від Tech Gas. Сучасні моделі вирізняються високою енергоефективністю, швидким нагріванням та надійністю в експлуатації. Завдяки широкому асортименту ви зможете підібрати оптимальний варіант як для невеликих квартир, так і для просторих будинків чи офісів. Tech Gas гарантує якість продукції, оперативну доставку та професійну консультацію від експертів. Обирайте надійне обладнання для забезпечення комфорту у вашому домі – відвідайте сторінку з водонагрівачем та зробіть вигідний вибір вже сьогодні!
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Сайт: tech.gas.ua
Спец сервіс
Основна назва: Спец сервіс
Інші назви: ПП Спецсервіс
Сайт: specservis.com.ua
Опис діяльності: НАЦІОНАЛЬНА БУДІВЕЛЬНО-ІНЖИНІРИНГОВА КОМПАНІЯ Проєктування, будівництво, ремонт та обслуговування для державних замовників
Інші назви: ПП Спецсервіс
blog
Основна назва: blog
Інші назви: Lytle
Сайт: escomprarcamisetas.es
Опис діяльності: Good аnswers in return of this queѕtiokn with genuine arguments and telling all about that.
Інші назви: Lytle
Сайт: escomprarcamisetas.es
АІ ГРУПП
Основна назва: АІ ГРУПП
Інші назви: АИ ГРУП
Сайт: angar-aigrup.com.ua
Регіон роботи: Запоріжжя
Опис діяльності: Будівництво ангарів. Прямостінні та арочні ангари. Зерносховища, ферми, склади та інше
Інші назви: АИ ГРУП
Сайт: angar-aigrup.com.ua
Регіон роботи: Запоріжжя
Спорт і Гра
Основна назва: Спорт і Гра
Інші назви: Спортивне обладнання
Сфера діяльності: Торгівля: Спорттовари
Сайт: sportigra.com.ua
Опис діяльності: Спортивне обладнання від Sportigra - це ідеальне поєднання якості, надійності та функціональності для активного способу життя. У каталозі представлені тренажери, вуличні спортивні комплекси, дитячі майданчики та багато іншого. Продукція відрізняється міцністю, сучасним дизайном та зручністю в експлуатації, що робить її чудовим вибором як для домашнього використання, так і для спортивних залів та дворів. Компанія Sportigra пропонує товари лише від перевірених виробників, гарантуючи довговічність та безпеку. Завдяки зручному сайту та широкому асортименту легко підібрати ідеальне обладнання для занять...
Інші назви: Спортивне обладнання
Сфера діяльності: Торгівля: Спорттовари
Сайт: sportigra.com.ua
Багин В.Л., ФЛП
Основна назва: Багин В.Л., ФЛП
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Опис діяльності: Колл-центр
Опис діяльності: Колл-центр
ТОВ "Конвейер КП"
Основна назва: ТОВ "Конвейер КП"
Сайт: konveyer.com.ua
Опис діяльності: Ми маємо понад 12 років досвіду у сфері металообробки, підтвердженого успішними проєктами та численними задоволеними клієнтами. Завдяки власному виробництву ми контролюємо кожен етап процесу, що дозволяє нам пропонувати оптимальне співвідношення ціни та якості. Наша команда професіоналів забезпечує високий рівень обробки та виготовлення металевих деталей, гарантуючи відповідність всім вимогам та стандартам. Ми завжди дотримуємося встановлених термінів, надаючи гарантію на всі наші роботи.
Сайт: konveyer.com.ua
Тов Лис Індастріз