Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Основна назва: Auto Cloud
Інші назви: AutoCloud
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт: autocloud.com.ua
Опис діяльності: Добрий день,готов с вами поспорить.сервис Autocloud очень качествений и надёжный сервис для пригона авто сам лично заказывал авто,очень удобный интерфейс сайта ,сервис отличный 10/10
Інші назви: AutoCloud
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт: autocloud.com.ua
GM Gut Meister
Основна назва: GM Gut Meister
Сайт: gmgutmeister.com
Опис діяльності: Магазин GM Gut Meister – це не просто торгова точка, а майданчик, де ви знайдете професійні інструменти найвищого рівня. Як офіційний дистриб'ютор бренду GM Gut Meister в Україні, ми пишаємося наданням клієнтам доступу до найсучасніших та найефективніших інструментів на ринку. Купуючи в нашому магазині, ви не тільки набуваєте видатних інструментів, але й впевненості в їхній надійності та професійній придатності для будь-яких завдань. GM Gut Meister та магазин GM Gut Meister - ваш шлях до якісного інструменту та успішної роботи.
Сайт: gmgutmeister.com
Денис Юрченко - пластичний хірург (Yurchenko.ua)
Основна назва: Денис Юрченко - пластичний хірург (Yurchenko.ua)
Інші назви: Yurchenko Plastic Surgery Team
Сайт: yurchenko.ua
Опис діяльності: Денис Юрченко - пластичний хірург вищої категорії, із більш як двадцятирічним стажем роботи. Він працює в області збільшення грудей. Чимало відомих людей зверталися саме до нього та залишили свої відгуки на сайті. Крім збільшення грудей, у клініці Yurchenko Team проводять реконструктивну пластику грудей, пластику тіла, повік та естетичні операції обличчя.
Інші назви: Yurchenko Plastic Surgery Team
Сайт: yurchenko.ua
East West Eurolines
Основна назва: East West Eurolines
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: ewe.ua
Опис діяльності: У світі пасажирських перевезень East West Eurolines – це стандарт надійності та якості. Ми дбаємо про ваш комфорт і безпеку протягом багатьох років, надаючи передові транспортні рішення. Наш персонал складається з досвідчених професіоналів, які готові забезпечити вам приємну подорож. Мережа маршрутів East West Eurolines охоплює не лише ключові міста, а й туристичні напрямки за кордоном. Ми гарантуємо, що кожен клієнт отримає найвищий рівень обслуговування та задоволення від поїздки з нами.
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: ewe.ua
Євромікс
Основна назва: Євромікс
Woman’s Hub
Основна назва: Woman’s Hub
Сайт: www.womans-hub.com
Опис діяльності: Woman’s Hub – це місце де кожна знайде для себе потрібну процедуру і може не сумніватись в чудовому результаті. Це місце де спеціалісти зроблять все задля того, щоб ви отримали бажане. Вже більше п’яти років ми піклуємось про ваше здоров’я та красу. Це простір у якому кожна може знайти та поєднати безліч процедур, провести час з насолодою та залюбки повернутися.
Сайт: www.womans-hub.com
HANN
Основна назва: HANN
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: hann.com.ua
Опис діяльності: Вибираючи діджитал агентство інтернет-маркетингу у Львові HANN, ви отримуєте доступ до сучасних та ефективних методів інтернет-маркетингу. Наші спеціалісти постійно відстежують останні тенденції в галузі, щоб ваш бізнес завжди залишався на вершині конкуренції. Ми надаємо комплексні звіти про виконану роботу, щоб ви завжди були в курсі результатів та ефективності наших кампаній. HANN – це не просто агентство, а команда професіоналів, які готові привести ваш бізнес до нових висот. Ми пишаємося нашими досягненнями та успіхами клієнтів.
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: hann.com.ua
Mannesman
Основна назва: Mannesman
Сайт: br-mannesmann.com.ua
Опис діяльності: Інтернет-магазин Mannesmann – це джерело довговічного інструменту для тих, хто цінує професійну якість та надійність. Як офіційний представник бренду в Україні, Mannesmann надає своїм клієнтам доступ до найпередовіших та найефективніших рішень у світі інструментів. На сайті магазину ви знайдете широкий вибір товарів, створених для задоволення найвибагливіших потреб у ремонті та будівництві. Спеціалізовані набори, ергономічні ручки та інноваційні технології - все це робить Mannesmann надійним партнером для професіоналів та любителів, які цінують якість інструменту.
Сайт: br-mannesmann.com.ua
Основна назва: https://mirk.com.ua
Інші назви: MirK
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: mirk.com.ua
Опис діяльності: Інтернет магазин кальянів та тютюну з доставкою по Україні Не важко помітити, що слово MirK містить у собі скорочену назву Світ Кальянів. Це допомагає нашим замовникам краще запам'ятати нас та надалі легко знайти знову в інтернеті. Доменне ім'я MIRK.COM.UA було створено 7 листопада 2013 року, і цю дату можна вважати днем народження нашого магазину. Засновник магазину з посмішкою згадує, як були закуплені перші 24 кальяни на продаж і як швидко вони знайшли своїх перших власників на території України.
Інші назви: MirK
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: mirk.com.ua
Leron - інтернет магазин домашнього текстилю
Основна назва: Leron - інтернет магазин домашнього текстилю
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: leron.com.ua
Опис діяльності: Leron - це інтернет магазин домашнього текстилю з великим асортиментом текстильної продукції від українських за зарубіжних брендів. В каталозі сайту ви знайдете постільну білизну, подушки, ковдри, халати, покривала та інше.
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: leron.com.ua