Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

E ГРОШІ КОМ

Основна назва: E ГРОШІ КОМ
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: работал в техподдержке, коллеги хорошие, дружественная атмосфера, крутой рук! Есть карьерный рост, но для тех кто реально ответственный)

Промышленные Альпинисты Киева

Основна назва: Промышленные Альпинисты Киева
Сайт: alpinist.kiev.ua
Опис діяльності: Зная, насколько важен правильный монтаж вентиляционных систем для комфорта и здоровья, компания предлагает безопасные услуги монтаж вентфасад Киев доступная цена за м2 от профессиональных специалистов Промышленные Альпинисты Киева. Квалифицированные эксперты способны обеспечить комплексное выполнение работ по проектированию и монтажу вентиляционных труб и фасадов для любых объектов. Надежные мастера имеют большой опыт в сфере монтажа вентиляционных систем различной сложности.

Партнер Плюс

Основна назва: Партнер Плюс
Інші назви: Академія в сфері краси ПП Апосік Партнер +
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: www.partnerplus.com.ua
Опис діяльності: Академія" професійної" освіти спеціалістів індустрії краси Директор Онищенко Алла Петрівна

ФайноБуд

Основна назва: ФайноБуд
Інші назви: Ремонтно-строительная компания
Сайт: fnbud.kiev.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания «ФайноБуд» оказывает комплексные ремонтно-строительные услуги в Киеве и Киевской области. Решение задач любых объемов и сложности: от создания дизайн-проекта и просчета сметы, до полной сдачи завершенного объекта «под ключ».

Смарт Климат Груп

Основна назва: Смарт Климат Груп
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт: smartclimate.com.ua
Опис діяльності: Если нужно будет заменить и купить алюминиевые радиаторы, то можете смело обращаться в интернет-магазин Смарт Климат Груп, который предлагает широкий ассортимент товаров для отопления и водоснабжения. На сайте меня приятно удивило качество продукции и приятная цена. Специалисты гарантируют своим клиентам отличный сервис и своевременную доставку в любой город Украины.

Основна назва: https://ukrglamour.com.ua/
Інші назви: Ukrglamour
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: ukrglamour.com.ua
Опис діяльності: Ми працюємо на теренах українського інтернет-ринку з 2015 року, але, за такий відносно короткий термін часу ми досягли неабияких результатів. Популярність наших товарів обумовлена, в першу чергу, поєднанням дизайнерських рішень і якості нашої продукції.

Видбудова

Основна назва: Видбудова
Інші назви: Vidbydova
Сайт: www.vidbydova.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания «Видбудова» специализируется на качественном выполнении ремонтно-строительных услуг любой сложности. Для этого в нашей команде есть необходимое количество опытных специалистов разных направлений, а также все необходимое оборудование и инструменты.

Зернина

Основна назва: Зернина
Інші назви: Zernina
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: zernina.com.ua
Регіон роботи: Львів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Реалізація посівного матеріалу, добрив та засобів захисту рослин

autocloud

Основна назва: autocloud
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Регіони роботи: Київ, Івано-Франківск
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Відмінний досвід обслуговування! Моя нова машина була доставлена точно в строк, що приємно здивувало. Співробітники компанії проявили високий рівень ввічливості і готові були відповісти на всі мої запитання. Рекомендую всім, хто цінує професіоналізм і відмінний сервіс!

Монпасье

Основна назва: Монпасье
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Регіон роботи: Дніпро
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Продаж товарів для рукоділля