Goldi
Основна назва: Goldi
Інші назви: Голди, Ленонокомбинат, Льонокомбінат, Т-Стиль
Сайт: goldi.biz.ua
Опис діяльності: Роботодавець відноситься з неповагою до своїх співробітників. В кінці місяця може бути сюрпризом ваша заробітна плата, тому що не факт, що вам виплатять, те що обіцяли. У цій компанії з мого досвіду і з досвіду інших співробітників, в кінці місяця вам заплатять стільки, скільки вважатимуть за потрібне. Не пощастило працювати 1 місяць мерчендайзером. Довелося піти через тривалу хворобу дитини. І я так розумію, в зв'язку з цим вирішили, що можна не платити мені за цей місяць обговорену суму. Причиною було вказано, що я як працівник нікому не сподобалася. (Хоча зауважень взагалі виказано ні від кого не...
Інші назви: Голди, Ленонокомбинат, Льонокомбінат, Т-Стиль
Дубенский завод резиново-технических изделий
Основна назва: Дубенский завод резиново-технических изделий
Інші назви: ПАО Дубновский завод РТИ
Пекарня Такие Пироги
Основна назва: Пекарня Такие Пироги
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: www.takiepirogi.com.ua
Опис діяльності: Пекарня «Такие Пироги» лидер по доставке пирогов в Киеве. Нас любят за качество нашей продукции, непревзойденный вкус, чистоплотный и скрупулезный подход к нашему делу. Первая пекарня начала свою работу в 2013 году и с того дня мы непрерывно развиваемся. Мы собрали команду людей, преследующих общие идеалы и подход к работе. Мы несем радость и удовольствие людям.
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Інші назви: Т-Стиль, Голди, Goldi
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Опис діяльності: Мережа магазинів одягу
People Tomorrow
Основна назва: People Tomorrow
Сайт: peopletomorroweu.com
Регіони роботи: Київ, Бахмач, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Володимир-Волинський, Вознесенськ, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Ірпінь, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Ковель, Коломия, Конотоп, Константинівка, Коростень, Котовськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Лубни, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миргород, Мукачево, Ніжин, Нетішин, Ніжнегорський, Миколаїв, Одеса, Полтава, Прилуки, Ровеньки, Ровно, Рубіжне, Стрий, Суми, Тернопіль, Тирасполь, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шостка
Опис діяльності: трудоустройство за границей
Сайт: peopletomorroweu.com
Опис діяльності: трудоустройство за границей
Даванти
Основна назва: Даванти
Інші назви: ООО "ДАВАНТИ"
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Опис діяльності: Производство мягкой мебели
Інші назви: ООО "ДАВАНТИ"
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Опис діяльності: Производство мягкой мебели
ООО Полтаваукртранс
Основна назва: ООО Полтаваукртранс
Інші назви: Манюк И.С.
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Берем в работу автомобили на кругорейсы из г. Киев: 22 т от 82 м. куб. договорная грн/км с НДС.
Інші назви: Манюк И.С.
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Регіон роботи: Харків
ПРО-100 Страхование