Снекова компанія Захід
Основна назва: Снекова компанія Захід
Інші назви: Снекова компанія "Захід"
Сайт: zahid.com.ua
Регіон роботи: Тернопіль
Опис діяльності: Снекову компанію «Захід» засновано у 2000 р. Ми перейняли найкращий досвід національних та закордонних партнерів, щоб створити якісні та смачні продукти. Під власними торговими марками виготовляємо попкорн, горіхи, фісташки, ядро соняшника, снеки з морепродуктів та сухарики.
Інші назви: Снекова компанія "Захід"
Сайт: zahid.com.ua
Регіон роботи: Тернопіль
Матролюкс
Основна назва: Матролюкс
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Лісова промисловість (деревина, меблі, ...)
Сайт: matroluxe.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Опис діяльності: Производство матрасов.
Сайт: matroluxe.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Опис діяльності: Производство матрасов.
Candy Land
Основна назва: Candy Land
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Регіони роботи: Дніпро, Львів
Опис діяльності: Праздничное агенство
Регіони роботи: Дніпро, Львів
Опис діяльності: Праздничное агенство
funcoin.club
Основна назва: funcoin.club
Інші назви: slavpeople славпипл фанкоин
Сайт: funcoin.club
Опис діяльності: Funcoin.club позиционирует себя как уникальный клуб скидок. По факту попытка создать покупон/групон/скидочник. Основатель Вячеслав Чушенко
Інші назви: slavpeople славпипл фанкоин
Сайт: www.bgs-solutions.com.ua
Опис діяльності: IT
UBC Group
Основна назва: UBC Group
Інші назви: ЮБиСи Промо, НПО, OOO UBC Promo "Украинская Пивная Компания"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Сайт: www.beer-co.com
Регіони роботи: Київ, Харків
Інші назви: ЮБиСи Промо, НПО, OOO UBC Promo "Украинская Пивная Компания"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Менеджер по туризму
Comfort House
Основна назва: Comfort House
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.
Сайт: c-house.com.ua
Опис діяльності: Компания СOMFORT HOUSE выполняет любые услуги в области уборки. Уборка квартир, домов, промышленных предприятий, заводов — мы найдем общий язык с каждым и договоримся об оптимальных условиях нашего дальнейшего сотрудничества. Наша компания 6 лет на рынке клининговых услуг, а 14 штатных сотрудников контролируют качество и совершенствуют услугу. Наши услуги будут полезными для: — Арендаторов квартир; — Риелторов; — Домохозяек; — Семей после ремонта; — Владельцев домов и коттеджей; — Офисов и БЦ; — Промышленных предприятий; — Работников сферы HoReCa; — Дизайнеров квартир; — Прорабов. И каждому, кто имеет...
Сайт: c-house.com.ua