Горілчаний завод Гетьман
Основна назва: Горілчаний завод Гетьман
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Доброго дня! Хочу поділитись своїм опитом з працевлаштування.Стажувався оператором лінії розливу на НВП"Гетьман"(Горілчаний завод "Гетьман") з 22.09 до 30.09.Вам будуть реально вішати лапшу на вуха....В нас зарплата піднялась з 2900 до 3500 грн на місяць..-не вірте..Робота -не постійна,а сезонна. Будуть Вас кидати з процесу на процес...,хоча спочатку можуть поставити на один процес.По закінченню безкоштовного стажування 30.09.16 -мені просто сказали: " В нас є Ваша заява -почекайте ,доки укомплектується бригада! Аферистка з відділу кадрів 0970041290 ,Анна.
Регіон роботи: Львів
Patio di fiori
Основна назва: Patio di fiori
Інші назви: Патіо ді фіорі
Сайт: www.patiodifiori.com
Регіон роботи: Луцьк
Опис діяльності: Ресторан високої кухні.
Інші назви: Патіо ді фіорі
Сайт: www.patiodifiori.com
Регіон роботи: Луцьк
Опис діяльності: Ресторан високої кухні.
ЧП энергия-сервис
Основна назва: ЧП энергия-сервис
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Регіон роботи: Запоріжжя
Опис діяльності: Производство двигателей, генераторов и трансформаторов Ремонт (специализированный) двигателей, генераторов и трансформаторов электрического тока Монтаж и установка двигателей, генераторов и трансформаторов электрического тока Производство электрораспределительной и контрольной аппаратуры
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Регіон роботи: Запоріжжя
Линник ТМ
Основна назва: Линник ТМ
Інші назви: Імперія якості Линник
Сайт: www.linnik.com
Регіони роботи: Київ, Луцьк
Опис діяльності: Виробництво та реалізація ковбасних виробів (мережа магазинів Смакота по м.Луцьку).
Інші назви: Імперія якості Линник
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Опис діяльності: Тайный покупатель
Клининг центр
Основна назва: Клининг центр
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.
Сайт: cleaning.kharkov.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Предоставление клининговых услуг в Харькове - уборка квартир и домов, частной и коммерческой недвижимости.
Сайт: cleaning.kharkov.ua
Регіон роботи: Харків
DichPrint
Основна назва: DichPrint
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Регіони роботи: Київ, Алчевск, Запоріжжя
Опис діяльності: Занимается перепродажей статей интернет-издательствам и контент менеджерам
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Опис діяльності: Ресторан европейской и ливанской кухни
Сайт: www.moncher.in.ua
Опис діяльності: Ресторан европейской и ливанской кухни
ТОВ "Смерека+"
Основна назва: ТОВ "Смерека+"
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: www.smereka.kiev.ua
Опис діяльності: Строительство базовых станций мобильной связи
Сайт: www.smereka.kiev.ua
Опис діяльності: Строительство базовых станций мобильной связи
"Junkstore"
Основна назва: "Junkstore"
Інші назви: Интернет-магазин "JunkStore"
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: junkstore.com.ua
Опис діяльності: Интернет-магазин "Junkstore" предоставляет возможность купить надувной мешок Lamzac в Украине. Имея уникальные договоренности с фабриками в Китае, наша команда предоставляет качественный товар, по умеренной цене. Компания производит постоянные скидки для того, чтобы каждый мог ощутить преимущества надувного мешка.
Інші назви: Интернет-магазин "JunkStore"
Сайт: junkstore.com.ua