ARCE contact center

Основна назва: ARCE contact center
Інші назви: ARCE, АРСИ, АРСІ
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: www.acc.com.ua
Регіони роботи: Київ, Львів, Ніжин, Ровно, Хмельницький

Опис діяльності: ARCE contact center — це міжнародна компанія, працює на ринку з 2007 року. Ми надаємо високотехнологічні послуги підприємствам роздрібної торгівлі, операторам зв’язку, банківським і страховим компаніям, дипломатичним представництвам, маркетинговим агентствам, інтернет магазинам в Україні , Америці та Європі. Більше 400 співробітників компанії щорічно обслуговують наших клієнтів, та показують високий рівень свого професіоналізму . За останні роки наша компанія стала переможцем в номінаціях: «Кращий аутсорсинговий партнер», «Кращий керівник Контакт Центру», «Кращий супервізор», «Кращий тренер»,...

Адъютор

Основна назва: Адъютор
Інші назви: ТОВ Адьютор
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: adjutor.com.ua
Регіони роботи: Київ, Вінниця

Опис діяльності: Компания "АДЪЮТОР" работает в сфере Human Capital Consulting - кадровый консалтинг.

Барельеф

Основна назва: Барельеф
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: www.barelef.com.ua
Регіони роботи: Київ, Червоноармійськ, Тернопіль

Опис діяльності: художественные изделия

LTB jeans

Основна назва: LTB jeans
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: ltbjeans.com.ua
Регіони роботи: Київ, Кривий Ріг

Опис діяльності: Джинсовая одежда. Турецкий бренд. Модная молодежная одежда LTB представлена более чем в 30 странах мира на 5 континентах. Во всем мире по достоинству оценили и полюбили стильную и удобную одежду LTB.

Фадо Украина

Основна назва: Фадо Украина
Інші назви: Фадо+арматура Беларусь
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Регіони роботи: Київ, Дніпро

Опис діяльності: Импорт сантехники Фадо.

склад-логистика

Основна назва: склад-логистика
Інші назви: Розетка
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: s-l.in.ua

Опис діяльності: Мне позвонили со "Склад-логистика", после выполнения мной тестового задания на должность Ретушера позвонили и сказали, что я подхожу и срочно принимают на работу. После уточнения сказали, что в Розетка.юа надо работать, насчет условий сказали что работы много, надо ретушировать товары для сайта, но сказали, что в среднем 20 фото в день при зп 3700+% (около 5 тыс.), офиц.оформляют через 3 мес.(!), эл. почта gmail. Условия конечно не оч, и меня это смутило, но для опыта, думаю пойдет.Ок. Когда пришла устраиваться, мне дали какой-то договор о предоставлении мною услуг как ретушера в 1 экз.(!), где пустая...

Wanlima

Основна назва: Wanlima
Інші назви: Интернет-магазин Wanlima
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: wanlima.com.ua

Опис діяльності: Интернет-магазин по продаже сумок, портфелей, чемоданов, рюкзаков, портмоне, ключниц, перчаток и другой галантереи торговой марки Wanlima

Акцент

Основна назва: Акцент
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.akcentkids.com.ua

Опис діяльності: Социальный маркетинг, реклама

Завод Элеваторного Оборудования «Сокол»

Основна назва: Завод Элеваторного Оборудования «Сокол»
Інші назви: зэо "сОКОЛ"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: www.zeosokol.com
Регіон роботи: Харків

Опис діяльності: отраслЬ производства оборудования для транспортировки, переработки и хранения зерна

Wanted

Основна назва: Wanted
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.wanted.biz.ua
Опис діяльності: Рекрутинговое агентство.