ООО фирма ЮЛГ

Основна назва: ООО фирма ЮЛГ
Інші назви: ООО ЮЛГ
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання

Опис діяльності: Оптовая продажа лекарств, товаров мед. назначения, декоративной косметики

инфорест

Основна назва: инфорест
Інші назви: ГРЕНТА-ТЕПЛО
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств

Опис діяльності: Продажа отопительного оборудования (котлы, котельни, банные печи), солнечные отопительные приборы

Будинок іграшок

Основна назва: Будинок іграшок
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Регіони роботи: Київ, Кривий Ріг, Львів, Суми, Червоноград

Опис діяльності: продавец

Навигатор

Основна назва: Навигатор
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: navigatorcc.com
Регіони роботи: Київ, Житомир, Кіровоград, Харків, Черкаси

Опис діяльності: Navigator современный контакт центр, который готов предложить вам различные услуги. На рынке 5 лет. Отвечаем на звонки клиентов, рассказываем все о продукте, условиях доставки и оплаты, принимаем заказы. Создаем горячие линии и службы поддержки для крупных интернет-магазинов, банков, страховых компаний и служб бронирования. Под каждый проект обучаем команду операторов, готовим базу знаний с ответами на вопросы, устанавливаем цифровую АТС и все необходимое для быстрой обработки тысяч звонков в день.

Безпека транс груп

Основна назва: Безпека транс груп
Інші назви: Безпека 2004
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.bezpeka2004.kiev.ua

Опис діяльності: Вам сюда http://orabote.net/feedback/list/company/48155 это одна и также фирма, только вывеску сменили.

Telesales

Опис діяльності: Продвижение услуг интернет-провайдеров

"ЕкономКомфорт"

Основна назва: "ЕкономКомфорт"
Регіони роботи: Вінниця, Львів
Опис діяльності: Компанія ТОВ "ЕкономКомфорт" пропонує своїм клієнтам швидкий кредит. Гарно обіцяє...проте, відповідно до Договору-це придбання товарів у групах. Звичайна фінансова піраміда.

Кобзарь сергей алексеевич

Основна назва: Кобзарь сергей алексеевич
Інші назви: Ооо экодримбилд
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше

Опис діяльності: Кобзарь сергей алексеевич, Не связывайтесь с этим человеком! Редчайшее кидало и абсолютный непрофессионал. Не разбираясь -кидает всех вокруг него(строителей,инженеров,заказчиков)на деньги. Организовывал стройки укогруп и,являясь куратором- не выплачивал оговоренные оклады технадзорам и тд.

AML

Основна назва: AML
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Регіон роботи: Харків

Опис діяльності: Мы, современная развивающаяся рекламная компания AML. Ad Making Lab — это креативные личности, генерирующие массу интересных идей. Мы разрабатываем сразу несколько вариантов рекламных решений! Тренды. Стиль. Эффективность — это AML! Информацию о нас смотрите здесь https://vk.com/ad_making_lab https://www.linkedin.com/company/aml_admakinglab?t… https://www.facebook.com/pages/AML/1450892808546177

Волонтерська сотня, БО

Основна назва: Волонтерська сотня, БО
Інші назви: Благодійний Фонд «Волонтерська Сотня».
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика

Опис діяльності: Збір фінансових, матеріальних та інших засобів начебто для надання допомоги та підтримки нужденним і хворим дітям, дітям з обмеженими можливостями здоров’я, учасникам АТО, тощо. Компанія є двійником благодійної організації "Волонтерська Сотня, Україна - Світ" і жодного відношення до неї немає.