Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

Безпека транс груп

Основна назва: Безпека транс груп
Інші назви: Безпека 2004
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.bezpeka2004.kiev.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Вам сюда http://orabote.net/feedback/list/company/48155 это одна и также фирма, только вывеску сменили.

Telesales

Основна назва: Telesales
Інші назви: Телесейлс
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: www.telesales.com.ua
Регіони роботи: Київ, Чернігів

Опис діяльності: Продвижение услуг интернет-провайдеров

"ЕкономКомфорт"

Основна назва: "ЕкономКомфорт"
Регіони роботи: Вінниця, Львів
Опис діяльності: Компанія ТОВ "ЕкономКомфорт" пропонує своїм клієнтам швидкий кредит. Гарно обіцяє...проте, відповідно до Договору-це придбання товарів у групах. Звичайна фінансова піраміда.

Кобзарь сергей алексеевич

Основна назва: Кобзарь сергей алексеевич
Інші назви: Ооо экодримбилд
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Кобзарь сергей алексеевич, Не связывайтесь с этим человеком! Редчайшее кидало и абсолютный непрофессионал. Не разбираясь -кидает всех вокруг него(строителей,инженеров,заказчиков)на деньги. Организовывал стройки укогруп и,являясь куратором- не выплачивал оговоренные оклады технадзорам и тд.

AML

Основна назва: AML
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Регіон роботи: Харків
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Мы, современная развивающаяся рекламная компания AML. Ad Making Lab — это креативные личности, генерирующие массу интересных идей. Мы разрабатываем сразу несколько вариантов рекламных решений! Тренды. Стиль. Эффективность — это AML! Информацию о нас смотрите здесь https://vk.com/ad_making_lab https://www.linkedin.com/company/aml_admakinglab?t… https://www.facebook.com/pages/AML/1450892808546177

Волонтерська сотня, БО

Основна назва: Волонтерська сотня, БО
Інші назви: Благодійний Фонд «Волонтерська Сотня».
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Збір фінансових, матеріальних та інших засобів начебто для надання допомоги та підтримки нужденним і хворим дітям, дітям з обмеженими можливостями здоров’я, учасникам АТО, тощо. Компанія є двійником благодійної організації "Волонтерська Сотня, Україна - Світ" і жодного відношення до неї немає.

Adelina Call Center

Основна назва: Adelina Call Center
Інші назви: Adelina Call Center, г.Киев
Сайт: adelina.com.ua
Регіони роботи: Київ, Харків
Опис діяльності: Доброго времени суток, дорогие читатели, я искренне верю, что у вас получится найти хорошую работу. Итак, этот аутсорсинговый контакт-центр мне не понравился по таким причинам: 1. Прийдя на собеседование я увидел большую очередь в "кантору", то есть на собеседование. 2. Мне дали листик с тупейшими вопросами, например: "Запомните это сочинение, вас спросят об этом, и вы будете обязаны пересказать эго наизусть". 3. Прийдя на собеседование я не увидел даже кабинета, а собеседование проводилось где? ну где же? да-да, в колл-центре! 4. Посадили, показали работу, пообщался я с консультантом-девушкой,...

ООО ДДС ПАВЛОГРАД

Основна назва: ООО ДДС ПАВЛОГРАД
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Корисні копалини (нафта, газ, вугілля, руда...)
Регіон роботи: Павлоград
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: РЕМОНТ ГОРНЫХ ВЫРАБОТОК(ПЕРЕКРЕПКА),ПРОХОДКА.

Аллбаутех

Основна назва: Аллбаутех
Інші назви: Альбіон Гроуп, Allbautech, Albion Group
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Сайт: www.allbautech.com.ua
Регіони роботи: Київ, Мукачево, Ужгород
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: производитель бассейнов и павильонов

СуперПуперс

Основна назва: СуперПуперс
Інші назви: Чп "Сипячев"
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: superpupers.com

Опис діяльності: Интернет-магазин подарков