Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины

Список работодателей Всего: 11869

Мedbook.org.ua

Основное название: Мedbook.org.ua
Другие названия: ТОВ «БЕСТ ДОК МЕНЕДЖМЕНТ»
Сайт: medbook.org.ua
Регион работы: Днепр
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Оформлення медичних довідок для роботи, навчання, водійських прав та спорту. Консультація, підбір необхідного документа та супровід на всіх етапах. Швидке та зручне вирішення питань без зайвих складнощів.

Власна ферма

Основное название: Власна ферма
Сфера деятельности: Производство/поставка: Продукты питания и напитки, алкоголь
Регион работы: Житомир
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Виробництво та продаж м'яса та м'ясної продукції

Дім Кави

Основное название: Дім Кави
Другие названия: Будинок кави
Сфера деятельности: Услуги: Общепит: кафе, рестораны, fast-food
Сайт: domkofe.com.ua
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Кав’ярня та заклад кавової культури, де готують напої на основі кави Blaser Café. Також здійснюється продаж зернової кави, кавоварок, кавового обладнання та супутніх товарів. Окрім роботи кав’ярні, компанія має магазин та інтернет-продаж продукції.

Центр відновлення зору Анатолія Совви

Основное название: Центр відновлення зору Анатолія Совви
Сайт: sowwa.com.ua
Описание деятельности: «Центр відновлення зору Анатолія Совви» — це сучасний офтальмологічний центр, де зібрані передові технології для здоров'я ваших очей. Ми забезпечуємо повний спектр допомоги: від детальної діагностики та підбору окулярів до високотехнологічних мікрохірургічних втручань.

Apartamenty

Основное название: Apartamenty
Сайт: apartamenty.in.ua
Описание деятельности: На Apartamenty ви знайдете детальні добірки житла на будь-який бюджет і смак. Ми аналізуємо різні варіанти розміщення: від затишних хостелів та сучасних апартаментів до розкішних готелів і трендових глемпінгів. Портал допомагає обрати ідеальне місце для відпочинку, враховуючи комфорт та локацію. Apartamenty робить пошук тимчасової домівки швидким та простим.

Dovira.site

Основное название: Dovira.site
Другие названия: ТОВ ПРО ПЕЙПЕР
Сайт: dovira.site
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Онлайн-сервіс, який допомагає швидко та зручно оформити медичні довідки для роботи, навчання та інших потреб. На сайті можна отримати консультацію, підібрати потрібний документ і оформити заявку без зайвих витрат часу. Зручний формат, зрозумілий процес та можливість вирішити питання дистанційно роблять сервіс практичним рішенням для тих, хто цінує свій час.

Папа Карло

Основное название: Папа Карло
Сфера деятельности: Производство и поставка
Сайт: papa-carlo.in.ua
Описание деятельности: Відкрийте двері до світу високої якості та бездоганного стилю з фабрикою дверей "Папа Карло".

Reckitt

Основное название: Reckitt
Другие названия: Рекіт, РЕККІТТ БЕНКІЗЕР ХАУСХОЛД ЕНД ХЕЛС КЕР УКРАЇНА
Сфера деятельности: Производство/поставка: Химия, ГСМ
Сайт: rb-health.com.ua
Описание деятельности: Компанія Reckitt Benckiser (RB) – один зі світових лідерів у виробництві товарів для дому, лікарських засобів та засобів для здоров'я і гігієни. Кредо компанії – створювати сучасні іноваційні рішення для здорового життя в домівках, наповнених радістю та затишком. Портфоліо компанії складається з 19 ключових брендів, кожен з яких займає лідируючі позиції в своїх категоріях. В Україні RB представлена такими добре відомими брендами, як: Nurofen®, Strepsils®, Gaviscon® – у напрямку лікарських засобів; Durex®, Contex®, Veet®, Clearasil®, Scholl® – у напрямку засобів для здоров'я та гігієни; ...

OKPSY Pharma

Основное название: OKPSY Pharma
Сайт: okpsypharma.com
Описание деятельности: OKPSY Pharma — український бренд сертифікованих органічних добавок, створений для тих, хто обирає усвідомлене ставлення до свого ресурсу. Наш підхід: Ми розглядаємо здоров'я як динамічний баланс. Ваш психологічний стан — це не абстракція, а прямий результат роботи нейромедіаторів та нервових клітин, яким критично потрібні мікро- та макроелементи (вітаміни, мінерали, амінокислоти). Ми не «лікуємо», ми повертаємо організму біологічну норму, щоб він міг самовідновлюватися у вашому ритмі життя. Наші цінності Доказова природа: Тільки сертифікована органічна сировина з підтвердженою біодоступністю. ...

TTO.com.ua

Основное название: TTO.com.ua
Сфера деятельности: Торговля: Автомобили, запчасти, автохимия
Сайт: tto.com.ua
Описание деятельности: Спеціалізований інтернет-магазин автозапчастин. В асортименті представлені оригінальні запчастини та високоякісні аналоги від світових лідерів (LuK, Sachs, Bosch) для європейських, японських та корейських авто, а також для комерційного транспорту.