ТОВ "Смарт Агро"

Основна назва: ТОВ "Смарт Агро"
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт: smartagro.in.ua

Опис діяльності: Оптова торгівля сільськогосподарськими машинами й устаткованням

Herobet

Основна назва: Herobet
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: herobets.kz

Опис діяльності: Herobet – это рейтинги букмекеров Казахстана и мира, актуальные прогнозы, обучающие материалы и масса инсайтов о ставках. Не имеет значения сколько пари вы заключили – 0 или 100 000

ТОВ "Мирбо-ЛТД"

Основна назва: ТОВ "Мирбо-ЛТД"
Сфера діяльності: Послуги: Інженерні системи будівель
Сайт: youcontrol.com.ua

Опис діяльності: Основним видом діяльності є 43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування. Форма власності: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ. Фірми "МИРБО ЛТД" присвоєно код ЄДРПОУ 39342111. Статутний фонд компанії ТОВ "МИРБО ЛТД" становить 200,00 грн. !!!! Це все, чим обмежується відповідальність цієї контори. Пишу тут відгук за рекомендацією органу дознання, слідчої Зеленової Л.О. Дніпровського РОВД.

Beauty Guru

Основна назва: Beauty Guru
Інші назви: beautyguru - магазин косметикi
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: beautyguru.com.ua

Опис діяльності: beautyguru.com.ua онлайн магазин люкс косметикі, Ки́їв, Україна Вiтаю вас у професiйнiй крамницi догляду за волоссям та обличчям. Я - Beauty Guru - знаю усе про кращi доглядовi бренди. Beauty Guru – краса шкiри, волосся та здоров'я Жінки Експерт у галузi догляду та парфумерії – магазин Beauty Guru це бренд, створений у 2022 р. Багаторічний досвід розкриття природної краси жiнок, поєднаний із інноваційним підходом до пошуку марок та співпрацею з відповідальними партнерами, втілюється у високоефективних формулах косметичних продуктів, представлених на сайті.

Павел Милейкин

Основна назва: Павел Милейкин
Інші назви: Магазин Veladis

Опис діяльності: Компанія Klion group , не віддає заробітну плату працівникам які вирішили більше не працювати в їх компанії. Так як було в мене.

Groot

Основна назва: Groot
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: groot.ua
Опис діяльності: Ни один мой квартирный или офисный переезд не обходится без услуг грузчиков и заказа микроавтобуса. И время от времени я заказываю услуги грузового такси от компании Groot, которая предоставляет максимально качественные грузопассажирские перевозки и предлагает их по самым демократичным и доступным ценам. Рада, что это всегда лучшее обслуживание по выгодным тарифам. И всегда могу быть уверенны в том, что делаю правильный выбор.

Центр ЛТД

Основна назва: Центр ЛТД
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: centrltd.com
Опис діяльності: Могу порекомендовать компанию ЦентрЛТД з хорошим ассортиментом теплых и безопасных пластиковых и алюминиевых окон, офисных перегородок а также проверенных комплектующих к ним. Также на сайте есть доступный онлайн калькулятор металлопластиковых окон и дверей.

AppleRoom

Saraffan

Основна назва: Saraffan
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: saraffan.com.ua
Опис діяльності: Обожнюю зустрічати кожну пору року з улюбленими обновочками від перевіреного інтернет-магазину Saraffan. Красивий і модний одяг та аксесуари щодня прикрашають мене, роблять більш впевненою та додають привабливості. Чималий асортимент каталогу не може не потішити постійними цікавими новинками та приємними сезонними знижками, різноманітністю сучасних фасонів і трендових принтів, з якими дуже легко і просто створити яскраві та магнетично привабливі образи.

Whiteberry

Основна назва: Whiteberry
Інші назви: Whiteberry Studio
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: whiteberry.site
Регіони роботи: Київ, Івано-Франківск

Опис діяльності: В телефонному режимі говорять гарно, обіцяють красиво а в результаті не дотримуються домовленостей не доплачують. Присутні штрафи. До персоналу відносяться зверхньо, принизливо.