Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Favbet
Основна назва: Favbet
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Опис діяльності: Гральний бізнес, реклама
Опис діяльності: Гральний бізнес, реклама
elektro.ua
Основна назва: elektro.ua
Сайт: elektro.in.ua
Опис діяльності: Мы предлагаем различные типы солнечных панелей, чтобы соответствовать вашим потребностям и бюджету. На нашем сайте вы найдете полное описание каждой модели, включая ее технические характеристики, эффективность, гарантию и рекомендации по установке. Наша команда экспертов всегда готова помочь вам выбрать оптимальное решение и ответить на ваши вопросы.
Сайт: elektro.in.ua
Тарас Маркелов
Основна назва: Тарас Маркелов
Інші назви: sun-energy.ua
Сайт: sun-energy.com.ua
Опис діяльності: Лучшие солнечные панели для вашего энергетического будущего! Добро пожаловать на наш сайт, посвященный продаже солнечных панелей - инновационных и экологически чистых решений для производства электроэнергии. Мы предлагаем широкий ассортимент высококачественных солнечных панелей, которые помогут вам экономить деньги, сохранять окружающую среду и обеспечить независимость в энергетике. Наши солнечные панели изготовлены с использованием передовых технологий и материалов, обеспечивая максимальную эффективность и долговечность. Они способны преобразовывать солнечный свет в электрическую энергию,...
Інші назви: sun-energy.ua
Сайт: sun-energy.com.ua
fairyfox
Основна назва: fairyfox
Інші назви: fairyfox.ua
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: fairyfox.ua
Опис діяльності: Я хотів би поділитися своїм відгуком про ваш інтернет-магазин аніме. Я дуже задоволений своєю покупкою і досвідом покупок у вас. Ваш асортимент товарів вражає - ви дійсно пропонуєте широкий вибір продуктів, пов'язаних з аніме. Я знайшов усе, що шукав, і навіть більше! Якість товарів, які я отримав, перевершила мої очікування. Аніме фігурка, яку я замовив, була дуже детальною і добре виконаною. Вона стала прекрасним доповненням до моєї колекції. Крім того, доставка була швидкою і упаковка надійною, що гарантувало, що моє замовлення надійшло цілим і неушкодженим. Особливо мені сподобалося...
Інші назви: fairyfox.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Інтернет-магазин зоотоварів та ветпрепаратів ВетМаркет
EA Logistic
Основна назва: EA Logistic
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: ea-logistic.com.ua
Опис діяльності: Компанія EA Logistic робить свій постійний внесок у розвиток сучасного бізнесу, покращуючи комфорт нашого повсякденного життя, переміщуючи вантажі різного характеру та складності, допомагаючи людям економити час та гроші, як в особистому житті, так і в комерційній діяльності. Окрім великого досвіду роботи, сервіс надає доступні ціни на послуги, великий вибір видів транспорту, а також можливість перевезення збірного вантажу.
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: ea-logistic.com.ua
Центр кар'єри "Юнікс"
Основна назва: Центр кар'єри "Юнікс"
Інші назви: Юнікс, Юнікс центр, Unics center
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: unics-center.com
Опис діяльності: "Юнікс" - це не просто Центр кар’єри, це місток між теорією і практикою, між місцевим досвідом і глобальними можливостями. Ми активно працюємо в двох напрямках: програми Work and Travel USA та Робота в Німеччині, що відкривають для студентів незабутній досвід роботи за кордоном. Наша команда понад усе цінує та розуміє значення практичних знань та досвіду для формування професійного майбутнього. Ми знаємо, що освіта та теоретичні навички, які надаються на українському освітньому ринку, не завжди достатні для конкуренції на глобальній арені праці. Тому наша місія - надати молодим людям шанс розширити...
Інші назви: Юнікс, Юнікс центр, Unics center
Інші назви: natyazhnue-potolki
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: natyazhnue-potolki.com.ua
Регіон роботи: Житомир
Опис діяльності: Компания "Натяжные потолки" в Житомире является лидером на рынке натяжных потолков и предлагает широкий спектр услуг для создания элегантных и функциональных потолков. Специалисты компании обладают высоким профессионализмом и богатым опытом работы, гарантируя качество и надежность выполняемых работ. Компания предлагает разнообразные материалы для натяжных потолков, включая пленку ПВХ различных оттенков и фактур, а также тканевые и звукоизоляционные потолки. Они осуществляют полный цикл работ, включая проектирование, замеры, монтаж и демонтаж, а также предоставляют гарантию на свои изделия.
Інші назви: natyazhnue-potolki
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: natyazhnue-potolki.com.ua
Регіон роботи: Житомир
Ощадбанк
Основна назва: Ощадбанк
Сайт: www.oschadbank.ua
Опис діяльності: АТ "Ощадбанк" є одним із ключових банків України, який надає широкий спектр фінансових послуг для населення та бізнесу. Основні напрямки діяльності: залучення вкладів, кредитування, розрахунково-касове обслуговування, інвестиційні послуги, банківські гарантії, страхування.
Сайт: www.oschadbank.ua