Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Енергетика»

Keyvolt

Основна назва: Keyvolt
Сайт: keyvolt.com.ua
Опис діяльності: Компанія Keyvolt пропонує встановлення сонячних електростанцій за вигідними цінами. Вартість сонячної електростанції залежить від потужності, обраного обладнання та умов монтажу. Професійна команда пропонує індивідуальний підхід до кожного клієнта, тому сонячна електростанція під ключ буде адаптована до ваших потреб і бюджету. Досвідчені експерти проведуть доступну консультацію, допомагаючи вибрати оптимальне рішення для вашого будинку чи бізнесу. На сайті ви зможете отримати повний пакет послуг: від проєктування до введення в експлуатацію сонячної електростанції, що дозволяє зекономити час і кошти....

Keyvolt

Основна назва: Keyvolt
Сайт: kvolts.com.ua
Опис діяльності: Встановлення сучасної СЕС сприяє у користуванні сонячною енергію та знизить витрати на електроспоживання. Компанія Keyvolt пропонує високоякісні та енергоефективні сонячні електростанції, а також гарантує довгий строк служби і їхню стабільну та надійну роботу. Провідні експерти допоможуть кожному клієнту обрати оптимальний варіант сонячні панелі під ключ та забезпечать повну підтримку на всіх етапах роботи з сонячною енергією.

Leader Nrg Ukraine

Основна назва: Leader Nrg Ukraine
Сайт: leader-nrg.com.ua
Опис діяльності: Строительство солнечных электростанций

LED Factor

Основна назва: LED Factor
Інші назви: ООО LED Factor
Сайт: ledfactor.ua

Опис діяльності: LED Factor - производитель светодиодной продукции. Мы осуществляем продажу нашей продукции, которая имеет международную и европейскую сертификацию, через наш сайт и оффлайн магазин.

ledlife

Основна назва: ledlife
Інші назви: ООО "LEDLIFE"
Сайт: ledlife.com.ua
Регіон роботи: Харків

Опис діяльності: Производство светодиодного освещения.

MAXUS Украина

Основна назва: PV Engineering Ukraine
Інші назви: ПИВИ ИНЖИНИРИНГ УКРАИНА
Сайт: www.pve.com.ua
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: специализируется на комплектации и строительстве солнечных электростанций, а так же ремонтом и строительством инженерных сетей бытовых и промышленных потребителей

S-engineering

Основна назва: S-engineering
Регіони роботи: Київ, Одеса

Опис діяльності: С-инжиниринг» - украинская инжиниринговая компания, которая разрабатывает и внедряет проекты «под ключ» по таким направлениям, как системы электроснабжения, системы автоматизации, управление электроприводом, техническая безопасность, телекоммуникационные системы, а также предлагает сервисное обслуживание (аутсорсинг).

Shopisale

Основна назва: Shopisale
Інші назви: Шахраї
Сайт: shopisale.net

Опис діяльності: Це шахраї, ніколи в них нічого не замовляйте.

Svetlini

Основна назва: Svetlini
Сайт: svetlini.com.ua
Опис діяльності: Продажа и установка с-м светодиодного освещения и декоративной подсведки