Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Меблі та предмети інтер'єру»

Mobiform

Основна назва: Mobiform
Інші назви: Мобиформ
Сайт: www.mobiform.store
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Компания основана в Одессе (Украина) в 2018 году, чтобы делать качественную мебель на заказ по лучшей цене. Это становится возможным благодаря использованию самых современных технологий в области программирования и автоматизации производства.

Mr. Door

Основна назва: Mr. Door
Сайт: www.mrdoor.com.ua
Опис діяльності: Салон-магазин Mr. Door пропонує широкий асортимент дверей. У нашому магазині ви знайдете двері різних стилів і матеріалів: від класичних дерев'яних до сучасних скляних і металевих. Ми пропонуємо як міжкімнатні, так і вхідні двері, кожна з яких вирізняється високою якістю та елегантним дизайном. У нашому каталозі також представлені двері від відомих виробників, що гарантує надійність і довговічність представленої продукції. Ми піклуємося про своїх клієнтів, тому пропонуємо конкурентоспроможні ціни та акції, щоб зробити покупку ще більш вигідною. Ми прагнемо забезпечити індивідуальний підхід до кожного...

Nicolas

Основна назва: Nicolas
Інші назви: Николас
Сайт: nicolas.ua

Опис діяльності: Nicolas сьогодні — результат титанічної праці та постійного розвитку зі своїм унікальним, неповторним поглядом навіть на звичайні речі. Це довгий шлях, фундаментальна робота команди відданих своїй справі фахівців.

Nowodvorski

Основна назва: Nowodvorski
Інші назви: Nowodvorski Lighting
Сайт: nowodvorski.ua
Опис діяльності: Створи атмосферу свого дому разом із Nowodvorski! На сайті nowodvorski.ua ти знайдеш стильні світильники, люстри, бра та трекові системи, що поєднують сучасний дизайн і високу якість. Широкий вибір моделей допоможе підібрати ідеальне освітлення для будь-якої кімнати — від вітальні до офісу. Nowodvorski — це поєднання європейського стилю, надійності та функціональності, яке робить простір по-справжньому затишним.

Ples

POLARINI: Шторы, Карнизы, Жалюзи

Основна назва: POLARINI: Шторы, Карнизы, Жалюзи
Сайт: polarini.com.ua
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: Студия эксклюзивного дизайна и индивидуального Пошива Штор POLARINI предлагает: Пошив Штор и Текстиля ВСЕХ видов и любой сложности; Большой выбор Тканей для Штор; Карнизы и Аксессуары всех видов.

Profimport

Основна назва: Profimport
Інші назви: ПРОФИМПОРТ
Сайт: www.profimport.com.ua
Регіони роботи: Київ, Львів, Харків

Опис діяльності: Импортер товаров для комплектации интерьеров от европейских производителей. Основные направления: мебель, освещение, обои и штукатурки.

Protection S

Основна назва: Protection S
Інші назви: Інтернет магазин сейфів Protection S
Сайт: pro-s.com.ua

Опис діяльності: Магазин сейфів для дому та офісу

PVM

Основна назва: PVM
Регіон роботи: Харків

Опис діяльності: Хорошая работа, для тех, кто хочет совмещать с учебой, либо рассматривает как подработку. Зарплата не высокая, но выплачивают всегда вовремя. Насчет штрафов, присоединяюсь: надо очень постараться, чтобы заработать