Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Квіти, насіння, рослини, зоотовари»
Агро Якість
Основна назва: Агро Якість
Інші назви: Інтернет-магагазин товарів для саду та городу Агро Якість
Сайт: agro-yakist.com.ua
Опис діяльності: Агро-Якість — це український агромагазин, який спеціалізується на товарах для саду, городу та тепличних господарств, з доставкою по всій Україні. Асортимент включає насіння овочів (як вітчизняного, так і імпортного виробництва), насіння квітів, засоби захисту рослин (гербіциди, фунгіциди, інсектициди, біопрепарати тощо), добрива, грунти, агроволокно та тепличні плівки, обладнання для поливу, садовий інвентар, горщики й додаткові товари для агровиробництва.
Інші назви: Інтернет-магагазин товарів для саду та городу Агро Якість
Агро-Бреза
Основна назва: Агро-Бреза
Інші назви: ТОВ "Агро Бреза", Agro-Breza
Сайт: agro-breza.com
Опис діяльності: У нас Вы сможете приобрести качественные саженцы роз с открытой и закрытой корневой системой. Ассортимент саженцев роз в Киеве: Саженцы чайно-гибридных роз, Саженцы плетистых роз, Саженцы почвопокровных роз, Саженцы миниатюрных роз, Саженцы многоцветных роз, Саженцы штамбовых роз, Саженцы английских роз. Продаем саженцы роз оптом и в розницу
Інші назви: ТОВ "Агро Бреза", Agro-Breza
Сайт: agro-breza.com
Агро-Якість
Основна назва: Агро-Якість
Сайт: agro-yakist.com.ua
Опис діяльності: Магазин «Агро-Якість» пропонує лише якісні товари для саду та городу, а також тепличних та фермерських господарств. В нашому ассортименті широко представлене насіння світових та українських виробників, торф’яні субстрати і грунтосуміші для рослин, добрива, засоби захисту рослин, садового – городній інвентар, укривні матеріали, садова техніка, поливальні системи та багато іншого. Ми працюємо лише з перевіриними виробниками насіння, ЗЗР, добрив і т.д., що є запорукою якості товара який ви купуєте. В нас ви можете придбати оригінальні засоби захисту рослин, для кожного препарата є сертифікат якості, тож...
Агромаркет Агро-ИПК
Основна назва: Агромаркет Агро-ИПК
Інші назви: Интернет-магазин Агромаркет-ИПК
Сайт: agro-ipk.com.ua
Опис діяльності: Интернет-магазин «Агромаркет-ИПК» является идеальным для огородников и садоводов, занимающихся выращиванием овощей культур и цветов на своих приусадебных участках, а также для фермеров и сельскохозяйственников, которые занимаются этим профессионально. На нашем сайте вы найдете широкий выбор семян овощных культур отечественных и иностранных крупнейших производителей, которые являются профессионалами своего дела и заняли ведущее место и заслуженный авторитет в области семеноводческого спектра. За время нашей многолетней работы, мы сделали все, чтобы каждый наш покупатель имел возможность сделать...
Інші назви: Интернет-магазин Агромаркет-ИПК
Регіон роботи: Черкаси
Опис діяльності: Производство и продажа микро- удобрений
Астарта Т
Основна назва: Астарта Т
Інші назви: ООО "Астарта Т"
Сайт: astartat.com.ua
Регіони роботи: Київ, Кіровоград, Миколаїв
Опис діяльності: Продажа сельхоз техники и семян
Інші назви: ООО "Астарта Т"
Сайт: astartat.com.ua
Регіони роботи: Київ, Кіровоград, Миколаїв
Опис діяльності: Продажа сельхоз техники и семян
Астелія
Основна назва: Астелія
Інші назви: комплексний агромагазин і розсадник рослин
Сайт: astelia.com.ua
Опис діяльності: Astelia — це сучасний комплексний агромагазин і розсадник рослин, який об’єднує в собі широкий вибір якісного посадкового матеріалу та професійну підтримку для кожного садівника. Тут зібрані найкращі сорти плодових дерев, декоративних рослин і насіння, адаптовані до кліматичних умов України, що забезпечує їхню високу приживлюваність і стабільний розвиток . Кожен саджанець проходить ретельний контроль якості та вирощується з урахуванням сучасних агротехнологій, що гарантує здоров’я рослин і відповідність заявленим сортам
Інші назви: комплексний агромагазин і розсадник рослин
Основна назва: Группа компаний Мегатрейд
Інші назви: Мегатрейд, Мегаплант, Е-трейд
Сайт: megatrade-group.com
Регіони роботи: Київ, Ровно
Опис діяльності: ИТ дистрибуция, питомник декоративных растений, дистрибуция непродовольственных товаров.
Інші назви: Мегатрейд, Мегаплант, Е-трейд
Сайт: megatrade-group.com
Регіони роботи: Київ, Ровно
Деметра
Основна назва: Деметра
Інші назви: ЧСП "Деметра", ПСП "Деметра"
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Опис діяльності: Сельскохозяйственное предприятия, которое занимается продажей-покупкой овощных, зерновых, зерно-бобовых культур.
Інші назви: ЧСП "Деметра", ПСП "Деметра"
Регіони роботи: Київ, Дніпро