Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та ін.»

Reiting Brokerov

Основна назва: Reiting Brokerov
Сайт: reiting-brokerov.com

Опис діяльності: Сайт reiting-brokerov.com/foreks-platformy предоставляет информацию о различных торговых платформах, используемых на рынке Форекс. На этой странице можно найти обзоры популярных платформ, их функциональные возможности, преимущества и недостатки. Это помогает трейдерам выбрать наиболее подходящую платформу для своих торговых стратегий и потребностей.

Remedis Club

Основна назва: Remedis Club
Інші назви: Remedis Клуб качественного копирайтинга
Сайт: remedis.club

Опис діяльності: Копирайтинг. Написание продающих текстов, рерайт, сео-копирайт и т.д.

RetroStyle Games

Основна назва: RetroStyle Games
Сайт: retrostylegames.com

Опис діяльності: Аутсорсингова компанія з розробки ігрового мистецтва Студія RetroStyle Games створює концепт-арт, 2D game art, стилізований games art, 3D environments, and 3D assets, пристосовані для задоволення специфічних потреб розробників мобільних ігор.

RIA.com

Основна назва: RIA.com
Інші назви: Риа, RIA
Сайт: www.ria.com
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Запоріжжя, Ірпінь, Миколаїв, Полтава, Херсон

Опис діяльності: RIA.com — це українська продуктова IT-компанія. Ми створюємо та розвиваємо маркетплейси довіри: AUTO.RIA, DIM.RIA, AGRO.RIA та RIA.com. Ми будуємо майданчики, де покупці й продавці знаходять одне одного та укладають взаємовигідні угоди. А більше як 400 професіоналів своєї справи створюють для цього безпечні умови й перевіряють, аби все було по правді. Взаємодія як всередині команди, так і з нашими клієнтами й користувачами базується на цінностях, в які ми віримо. Це довіра, розвиток і командність. Саме тому ми так ретельно перевіряємо кожну деталь, постійно вдосконалюємо продукти та...

ribads

Основна назва: ribads
Інші назви: pure media openmozz
Сайт: openmozz.com

Опис діяльності: PCP мультифид и так далее

Rost Group

Основна назва: Rost Group
Інші назви: Рост, Рост Групп, Группа Компаний Рост
Сайт: www.grouprost.com
Регіони роботи: Київ, Ровно

Опис діяльності: Аутсорсинг медицинских представителей Кадровый и бухгалтерский аутсорсинг Аутстаффинг персонала Эксклюзивная дистрибьюция фармацевтических препаратов SMS-сервисы ETL (интеграция данных) Внедрение систем сбора данных Организация событий и праздников Реализация интернет-проектов BTL-услуги Mystery Shopping Маркетинговые исследования Проведение маркетинговых акций PR-поддержка и продвижение Брендинг Проведение рекламных кампаний

Rovex Telecom

Основна назва: Rovex Telecom
Інші назви: Rovex Ltd, Rovex management s.r.o
Сайт: rovex-t.com

Опис діяльності: IP телефония (VoIP Wholesale, VoiP Billing )

S&T

Основна назва: S&T
Інші назви: ЭС ЭНД ТИ УКРАИНА, ЭС ЭНД ТИ
Сайт: www.snt.ua
Регіони роботи: Київ, Полтава

Опис діяльності: «ЭС ЭНД ТИ УКРАИНА» – одна из компаний международной корпорации S&T System Integration & Technology Distribution AG (S&T AG), на предприятиях которой работают около 2600 сотрудников в 21 стране мира. Корпорация является ведущим поставщиком услуг консалтинга, аутсорсинга и системной интеграции, а также ИТ-услуг в Центральной и Восточной Европе. S&T AG фокусируется на ИТ-консалтинге, развитии, внедрении и поддержке ИТ-решений, процессов и систем в таких отраслях, как телекоммуникационная, финансовых услуг, промышленная, торговая, топливно-энергетическая и в госсекторе. Штаб-квартира корпорации...

s2b group

Основна назва: s2b group
Інші назви: s2b
Сайт: s2b-group.net
Опис діяльності: S2B Group – компания, которая специализируется на разработке программного обеспечения, предназначенного для автоматизации логистики и тендерных закупок предприятий.

Sacralium

Основна назва: Sacralium
Сайт: sacralium.game
Опис діяльності: Sacralium - хардкорная браузерная mmorpg, в духе старого бойцовского клуба