Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Освіта, тренінги, сертифікація»
ГО Українська Монолітність
Основна назва: ГО Українська Монолітність
Інші назви: ГО "УМ"
Сайт: www.facebook.com
Регіон роботи: Чернігів
Опис діяльності: Активізація, підтримка та розвиток молоді Чернігівщини.
Інші назви: ГО "УМ"
Сайт: www.facebook.com
Регіон роботи: Чернігів
Опис діяльності: Активізація, підтримка та розвиток молоді Чернігівщини.
Горнолыжная школа Буковель
Основна назва: Горнолыжная школа Буковель
Інші назви: Ski and snowboard school Bukovel
Сайт: bukovelskischool.com
Регіони роботи: Київ, Івано-Франківск, Ровно
Опис діяльності: Обучение катанию на горных лыжах.
Інші назви: Ski and snowboard school Bukovel
Сайт: bukovelskischool.com
Регіони роботи: Київ, Івано-Франківск, Ровно
Опис діяльності: Обучение катанию на горных лыжах.
Дійсно IT
Основна назва: Дійсно IT
Інші назви: ТОВ "КАМ "Дійсно IT"
Сайт: diysno.com
Опис діяльності: Дійсно IT пропонує повноцінні освітні курси в галузі інформаційних технологій. Курси охоплюють широкий спектр тем, включаючи програмування, веб-розробку, 2D, 3D, управління базами даних, кібербезпеку та аналіз даних. Викладаються досвідченими фахівцями, наші курси надають практичне навчання, виконання вправ та реальних проектів. Пропонуються гнучкі варіанти навчання, включаючи онлайн та очні заняття найближчим часом. Мета - оснастити студентів необхідними навичками та знаннями для успіху в швидкозмінній ІТ-індустрії.
Інші назви: ТОВ "КАМ "Дійсно IT"
Сайт: diysno.com
Данинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Основна назва: Данинська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Регіон роботи: Чернігів
Опис діяльності: Загальноосвітня школа в Ніжинському районі Чернігівської області
Дегри-Сервис
Основна назва: Дегри-Сервис
Сайт: dgs.org.ua
Опис діяльності: Широкий спектр услуг, включая подбор и обоснование темы диссертации, проверку на плагиат, составление плана, написание отдельных разделов диссертации, публикации статей, подготовку автореферата, а также апробация результатов диссертации.
Сайт: dgs.org.ua
Інші назви: DEC - group, DEC-agency, агенство Дек
Сайт: www.dec-edu.com
Опис діяльності: образовательное агентство
Детский сад "Активити"
Основна назва: Детский сад "Активити"
Інші назви: Центр развития для активных и творческих детей АКТИВИТИ
Сайт: www.aktiviti.org
Опис діяльності: В группах проводятся занятия по физкультуре, музыке и пению, изобразительному искусству (живопись, лепка, рукоделие), уроки вежливости, уроки "мир вокруг нас: природа и человек", развитию речи, логике, математике, грамоте, английскому языку, хореографии. Проводятся развивающие занятия по методике Никитиных, Монтессори.
Інші назви: Центр развития для активных и творческих детей АКТИВИТИ
Сайт: www.aktiviti.org
Диденко Татьяна Александровна
Основна назва: Диденко Татьяна Александровна
Інші назви: MyUaGuide
Сайт: myuaguide.com
Опис діяльності: предоставление полного спектра услуг для иностранцев, прибывающих в Украину
Інші назви: MyUaGuide
Сайт: myuaguide.com
Дипстарт
Основна назва: Дипстарт
Опис діяльності: Написание дипломных, курсовых, контрольных
Опис діяльності: Написание дипломных, курсовых, контрольных
Дитячий простір "Гніздо"
Основна назва: Дитячий простір "Гніздо"
Інші назви: детский сад Гнездо
Сайт: gnizdoclub.com.ua
Опис діяльності: Місце, де у затишному просторі розмістилося все для дитячого дозвілля,творчості та розвитку.
Інші назви: детский сад Гнездо
Сайт: gnizdoclub.com.ua