Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Фінансові послуги: банки, оцінка, аудит, страхування та ін.»
Мирошниченко О.О. ФОП
Основна назва: Мирошниченко О.О. ФОП
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Вітаю всіх! Хочу поділитися своїм досвідом з приводу вакансії "Менеджер чату (підтримка). Мирошниченко О.О. ФОП. Львів.". Пишуть, що робота у центрі/біля центру. Потім кажуть, що цей офіс, виявляється, на вул. Сахарова, але "це район центра". А, виявляється, кілька зупинок від с. Сокільники. Відправила резюме, мені подзвонили з іншого номера, невказаного у вакансії. Сказали, що займаються конвертуванням валюти в крипту, повідомили, що відправлять контакти. Відправили контакти вже з третього номера і попросили на співбесіду принести документи, які посвідчували би мою особу. А на моє прохання відправити...
ООО "Автофонд"
Основна назва: ООО "Автофонд"
Інші назви: Автотак,Автопросто
Сайт: avtofond.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Запоріжжя, Калуш, Львів, Миколаїв, Херсон
Опис діяльності: Общество с ограниченной ответственностью «АВТО ПРОСТО» является финансовым учреждением, осуществляющим деятельность по администрированию финансовых активов для приобретения автомобилей в группах через систему АвтоФонд.
Інші назви: Автотак,Автопросто
Сайт: avtofond.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Запоріжжя, Калуш, Львів, Миколаїв, Херсон
ОТП Кредит
Основна назва: ОТП Кредит
Сайт: ru.otpcredit.com.ua
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Дніпро, Донецк, Єнакієво, Запоріжжя, Кіровоград, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Львів, Мелітополь, Миколаїв, Одеса, Сімферополь, Суми, Токмак, Харків, Чернівці
Опис діяльності: Потребительское кредитование
Сайт: ru.otpcredit.com.ua
Опис діяльності: Потребительское кредитование
Партнер Финанс Кредит Кафе
Основна назва: Партнер Финанс Кредит Кафе
Інші назви: Партнер Финанс
Сайт: creditcafe.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Івано-Франківск, Конотоп, Луцьк, Львів, Нововолинськ, Одеса, Полтава, Харків
Опис діяльності: Партнер Финанс – инновационная компания, занимающаяся потребительским кредитованием. Основой успеха компании является мотивирующая кадровая политика и работа в одном направлении – кредитовании.
Інші назви: Партнер Финанс
Сайт: creditcafe.com.ua
Приватбанк
Основна назва: Приватбанк
Інші назви: ПБ, ПриватБанк, Приват Банк, Приват, Privat
Сайт: www.privatbank.ua
Регіони роботи: Київ, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Житомир, Запоріжжя, Керч, Кіровоград, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Макіївка, Маріуполь, Нетішин, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Ровно, Сєвєродонецьк, Сімферополь, Слов’янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
Опис діяльності: Банковское обслуживание
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Львів, Одеса
Інші назви: "проминвестбанк"
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Львів, Одеса
ПТ"Ломбард"УМКВ и Компания"
Основна назва: ПТ"Ломбард"УМКВ и Компания"
Інші назви: Умкв и ко
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Львів
Інші назви: Умкв и ко
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Львів
Райффайзен Банк Аваль
Основна назва: Райффайзен Банк Аваль
Інші назви: Райфайзен банк Аваль, Аваль, Aval, Райфайзен
Сайт: www.aval.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Донецк, Запоріжжя, Івано-Франківск, Кіровоград, Львів, Миколаїв, Одеса, Славутич, Ужгород, Херсон, Чернівці
Опис діяльності: Райффайзен Банк Аваль продовжує займати лідируючу позицію за розміром активів серед українських банків. Послугами банку на початок 2007 року користувалися 3,9 млн. приватних клієнтів та понад 240 тис. юридичних осіб.
Інші назви: Райфайзен банк Аваль, Аваль, Aval, Райфайзен
Сайт: www.aval.ua
Сеть ломбардов "Партнёр"
Основна назва: Сеть ломбардов "Партнёр"
Інші назви: ПТ "Вивенко и Компания "Ломбард Партнёр""
Сайт: capital.zp.ua
Регіони роботи: Київ, Житомир, Львів
Опис діяльності: Предоставление населению кратковременных кредитов под изделий из драгоценных металлов и мелкой бытовой техники.
Інші назви: ПТ "Вивенко и Компания "Ломбард Партнёр""
Сайт: capital.zp.ua
Регіони роботи: Київ, Житомир, Львів
УКРЕНЕРГОПРОМ
Основна назва: УКРЕНЕРГОПРОМ
Інші назви: ТЗОВ
Сайт: ukrenergoprom.com
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Називають себе новим оператором на газовому ринку України.
Інші назви: ТЗОВ
Сайт: ukrenergoprom.com
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Називають себе новим оператором на газовому ринку України.