Відгук про роботодавця «Оптимум Медиа Украина» Доданий: 05.11.25 11:44
Інші назви: Плейсмент Аутдор, Нью Диджитал Спейс, Медиа Импакт
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.omd.com
Телефони: 044 220 1770
Дата початку роботи: Жовтень 2025 г.
Працюю в компанії близько року, працевлаштована офіційно, працюю віддалено увесь час. За цей період брала як відпустки, так і лікарняні - все згідно з законодавством. До того ж ми маємо вихідні дні на всі державні свята та один ДейОф щомісяця. Комунікація з беспосереднім керівництвом легка і доступна. Завжди можна звернутись як з питанням, так і з проханням. Компанія оплачує корпоративне навчання англійської та зустрічі з психологом. Також є відкрита для працівників база професійних лекцій. Тож можливості для особистісного розвитку є - аби був час і бажання. Компанія проводить корпоративи влітку та взимку. Можливо, для когось це не важливо, але я, як віддалений працівник, ціную можливість знайомства та спілкування з колегами вживу. Завжди чекаю зустрічі та ще довго залишаюсь під враженням. Також важливим для мене є залученість компанії до благодійних зборів для військових. Заголом, працівники компанії та її керівництво - свідомі громадяни з позицією, яку я розділяю. Тому працювати тут мені комфортно.
Як на мене, оплата праці не повністю відповідає сучасним реаліям. Але ЗП мрії - справа суб"єктивна))