BLANCHE
Перегляди: 20495
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: www.blanche.com.ua
Перегляди: 20495
Производство и реализация мягкой мебели
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюBLANCHE
Відгуки про компанію «BLANCHE» Усього: 92
14.02.23 21:29
Віталій,
Цікава, дуже динамічна та стабільна робота. Працюю у відділі постачання, хороший доствід так як працюю з європейськими постачальниками. Колектив нормальний головне Зп хороша та завжди вчасно.
немає
09.02.23 22:43
Ігор,
Прийшов на фабрику работать паралонщиком. Брігадір побачив шо є з мене толк перевів в другий участок обучили тепер работаю обівщиком. Отакий карєрний рост. Попит з усіх однаковий. За свої косяки отвічаєш сам,...»
не має
28.01.23 18:44
Олеся,
Роботою задоволена, хоч тут і все суворо. Але якщо брати загалом, то робота з клієнтами мені подобається, бо це постійне спілкування. Можна допомогти їм знайти потрібні меблі під інтер'єр) Гарний колектив.
не бачу
23.01.23 21:16
Роман,
Працюю не так давно, але поки що все нормально, із зарплатою не затримують – все чітко, як обіцяли.
18.01.23 18:53
Олена,
Працювала швеєю в компанії три роки. Саме виробництво сучасне робоче місце в теплі. Зарплата хороша завжди без затримок. Вимушена була виїхати з країни. Після повернення буду тільки в Бланше йти на роботу.
немає
16.01.23 20:48
Саша,
Новачкам допомагають та учать спочатку. Не скажу, що важко і складно, за пару місяців рука вже набиваєця. Зарплату не затримують.
не бачу
27.12.22 12:36
Олена,
працюю на фабриці не перший рік. навантаження буває різним, але робота є завжди. зарплатою не кривдять і під час платять.
нема
25.12.22 12:51
Валентина,
Спасибо, что мне помогли с трудоустройством, очень нужна была работа, работаю полный день как положено. И график и зарплата меня полностью устраивает, очень благодарна вам! Приятно, что в наше тяжелое время...»
20.12.22 15:30
Инна,
Работаю в BLANCHE пол года. Я уже привыкла здесь ко всем, работа интересная, заработная плата вовремя! Мне здесь все очень нравится)
Не было
16.12.22 12:27
Виктор,
Я уже три года здесь работаю. Сейчас занимаю должность конструктора. Что я хочу вам сказать: работа не из легких, есть сильная нагрузка, но заработная плата побеждает!
Работа очень ответственная и нуждается в...»