Группа компаний Вольф
Інші назви: "типография Самурай", "Типография Горячих Тиражей"
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: www.wolf.ua
Регіони роботи: Київ, Запоріжжя, Харків
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: www.wolf.ua
Регіони роботи: Київ, Запоріжжя, Харків
Типография
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюГруппа компаний Вольф
Відгуки про компанію «Группа компаний Вольф» Усього: 169
3. Интересные условия труда
4. Возможность расти и развиваться
30.06.23 14:05
Артем,
Працюю тут рік, місце подобається. Відпустка та лікарняне оплачується. За графіком я теж задоволений, вже втягнувся у такий графік.
все подобається
29.06.23 20:27
Ольга,
Фірма відома, клієнтів до нас приходять багато, замовлення ідуть добре, і якщо один раз у нас щось замовили, то повертаються ще. Тому і заробітня плата хороша.
все ок
22.06.23 19:59
Олександр,
Відмінне місце, взяли термінове замовлення по флаєрам, надрукували великий тираж, допомогли внести виправлення до макету. Рекомендую
не помітив
19.06.23 16:27
Олена,
Повний соц. пакет, стабільні виплати, у відпустку йшла вчасно, звільнилася через переїзд, але залишилася в добрих відносинах як з колегами, так і з керівниками.
все було добре
16.06.23 16:18
Дмитро,
Гарна компанія, одна з небагатьох де до співробітників ставляться нормально. І чесно сплачують заробітну плату.
немає
08.06.23 17:38
Вадим,
Працюю тут два роки. Нормальна робота, хороший колектив. Всі умови виконуються , у мене претензій не має
немає
24.05.23 15:44
Дарина,
У Друкарні ВОльф працювала п'ять місяців. Дуже подобався молодий, дружній та креативний колектив. Продукт, який виробляли, завжди намагалися зробити якісним і красивим. Зарплату виплачували вчасно. Звільнилася...»
все норм
22.05.23 16:32
Юлія,
Колектив просто супер. На роботу ходжу із задоволенням. І з упевненістю можу сказати, що за час роботи тут я стала впевненою у своїх діях людиною. Керівництво, що дуже важливо, сприяє розвитку. І я з легкістю...»
все супер
18.05.23 14:39
Рекомендую, компанія солідна, домовленості дотримуються, права працівників не обмежуються, без сірої бухгалтерії. У Друкарні оформлення за ТК, біла зарплата, соцпакет, але сувора дисципліна.
все подобається