Интернет портал Укрбизнес
Інші назви: Украинские интернет технологии
Сайт: www.ukrbiznes.com
Регіони роботи: Київ, Бердянск, Володимир-Волинський, Луцьк, Львів, Одеса, Стрий, Харків
Сайт: www.ukrbiznes.com
интернет - портал
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюИнтернет портал Укрбизнес
Відгуки про компанію «Интернет портал Укрбизнес» Усього: 98
23.09.18 21:52
Ігор,
Місце розсташування зручне тим, що поруч майже усе що потрібно. Плюс постійно розвиваюсь, не сиджу на місці. Колектив гарний
Колега по кабінету інколи дратує
12.09.18 09:33
м. Луцьк
Приємний колектив, зручне місцезнаходження.
Досі винні мені гроші. По доброті душевній погодилась пропрацювати додатковий місяць після висловлення бажання про звільнення, аби дір знайшов заміну. В результаті - займалась волонтерством. Зарплату ще ходила добрих пів року забирати, але за цей останній «добровільний» місяць так і не отримала.
По професіоналізму: підходи до реклами, які працювли років 7, а то й більше, тому. Постійна зміна кадрів не сприяє...»
03.09.18 07:20
Марина Харчик,
Здравствуйте все кто меня помнит. Я работала в команде портала Укрбизнес несколько лет назад. По семейным обстоятельствам должна была уволиться. С большим удовольствием вспоминаю работу в луцком офисе. Много чему научилась, завела много друзей и полезных знакомств. Опыт общения и работы в пррдажах мне очень пригодился в жизни. Сейчас живу и работаю в Америке. Открыла свой салон, много в чем мне попогает мой опыт...»
Смотрю ничего не изменилось, гадости пишут или конкуренты неудачники или сотрудники однодневки, которые так и ни в чем не разобрались. Необращайте внимания. Удачи, всех целую
02.09.18 16:15
Роман,
Працюю з порталом 10 років. Скільки пам»ятаю, стільки конкуренти про пацанів дурниці пишуть.
Нема
02.09.18 16:12
Сітлана,
Робота цікава для молодих розумних та сучасних людей, які люблять інтелектуальні занятя та розвиток. Тут більше про компанію https://promo.ub.ua/about/
Якщо ви мрієте стояти за прилавком магазину, або ваші думки десь за кордоном на полях Польщі чи інших країн ЄС. Вам не сюди. Тут працюють і заробляють чесно. Хочете себе прокачати - https://www.work.ua/ua/employer/my/jobs/
02.09.18 15:24
Наташа,
Працюю в компанії 5 років, роботу свою знаю і люблю
Випадково знайшла ці відгуки. Була здивована. Імена видумані, швидше це нашим конкурентам нема чим зайнятись. Краще б попрацювали над сервісом і зробили щось схоже, що ми робимо. З осені запускаємо нові сервіси, так що запрошуємо до співпраці
10.08.18 11:58
Мария,
м. Луцьк
Коллектив простой, но бесхребетный, не отстаивают своих прав.
Если Вы пришли работать в Укрбизнес - готовьтесь к тому, что Вы будете работать как волонтер, ибо денег своевременно не получите точно! Директор - лжец и трус, постоянно отмазывается и спихает вину на остальных. В бухгалтерии тоже хамы. Потраченное время в пустую, вот как можно назвать мою работу на этом несчастном портале! Тарифы за работу тоже очень низкие, нелогичные. Вокруг обман и жлобство.
10.08.18 11:55
Світлана Анонімно,
Сайт є чудовою платформою для розвитку, але є нюанси.
Проблема компанії полягає у директорі і його відношенні до працівників. Валентин Миколайович Цейко абсолютно несерйозний, часто вводить в оману своїх працівників, дає пусті обіцянки. Під час моєї роботи в компанії жодного разу не дали вчасно зарплату. Якщо він і видає її то частинами, тикає по 1000 грн. Такого жадібного і брехливого директора потрібно ще пошукати, не може купити туалетний папір та воду своїм...»
24.07.18 20:49
Альона,
Новий досвід в роботі
Не чекайте, що тут ви заробите гроші. Система виплати зарплати незрозуміла, часто змінюється і залежить від настрою директора. Обіцяної зарплати чекаю вже третій місяць. Думаю, що вже не дочекаюсь. Сама робота нескладна, якщо ви вмієте «впарити» непотрібні товари і послуги покупцям. З таким успіхом можна працювати в будь якій торгівлі, але з чіткою і зрозумілою мотивацією.
22.06.18 22:33
Юрист,
Я вже писав, і ще раз пишу. Якщо потрібно знайти писак, я тут
Не зню