Интернет портал Укрбизнес
Інші назви: Украинские интернет технологии
Сайт: www.ukrbiznes.com
Регіони роботи: Київ, Бердянск, Володимир-Волинський, Луцьк, Львів, Одеса, Стрий, Харків
Сайт: www.ukrbiznes.com
интернет - портал
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюИнтернет портал Укрбизнес
Відгуки про компанію «Интернет портал Укрбизнес» Усього: 98
22.06.18 22:29
Роман Ростиславович,
Нічого
Наш портал кращий, про руль
22.06.18 22:25
Святослав фамілія не...,
З позитивного, мені важко, але тако. Те що сказали те зробили. Не все розумію, але Наталія мені активно пояснювала. Як кажуть, зауваження є алепромовчу
Бокалбчик
02.06.18 06:45
Микола Стапанович,
Я не клієнт порталу Укрбізне, і не працював в цій компанії, але знаю цю команду по спільних проектах. Допомагали мені розкручувати мій особистий сайт, плюс виводили на ринки Росії і Польщі. Радий що в Луцьку є такі хлопці , які відповідають за свої слова. І про портал, у нас ніхто на Волині схожого не робив
Напевно мало працював з ними
01.06.18 07:53
Маріуш,
Мені особисто дуже допомогли з сайтом
Пішло трохи більше місяця
01.06.18 05:58
Андрій Іванович,
Чіткі умови, великий ринок, відсутність обмежень по системімотивації, цікава тема роботи
Клієнти хочуть багато халяви, але з цим можна боротись
01.06.18 05:54
Yur,
Надежно и без предоплаты
Оказываю услуги по вычислению «писак» , и возмещению ущерба под 60 процентов. Обращайтесь, система отработана
28.05.18 22:18
Вася,
Розміщення оголошень на ub.ua про товари та послуги
Треба реєструватись
28.05.18 22:11
Іван,
Запрошую відвідати мій сайт створений на платформі ub.ua - http://massaj.ub.ua/. Співпрацюю з Укрбізнесом більше 5-ти років, по більшості мені потрібним запитам на першій сторінці гугла. Ціна влаштовує, хоча за цей час і трохи виросла.
Пользуясь случаем, приглашаю к сотрудничеству пациентов из Беларусии
Не завжди встигаю опрацьовувати замовлення, от якби була якась пауза
23.05.18 22:01
Сергій,
Знайшов місце де можна поділитис досвідом робіт в інтернеті. Розмістив свій прайс на укрбинесі,. Скажу так, трошки спочату важко, але потім все логічно як в школі. Тепер маю свій сайт
Хочеться більше інформції, якщо мене читає Вероніка то це до неї
23.05.18 14:26
DJ Meb,
Зарегистрировался, потому что посоветовали друзья как проверенную площадку. Залил все товары автоматом, помогли подобрать ключевые слова, написали статьи. В индексе нашел себя через 2 недели. Первый заказ на второй день как товары настроил
Хотелось бы быстрее ответ получать.