Тзов-Бадер Україна
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Івано-Франківск, Львів, Ровно, Тернопіль
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТзов-Бадер Україна
Відгуки про компанію «Тзов-Бадер Україна» Усього: 75
29.12.17 17:54
Ярослав Yason,
Шию на Бадері не так довго, робота відповідальна, передбачає кар'єрний ріст. Поки що все влаштовує.
Дуже втомлююся, взагалі сил не вистачає вже під кінець робочого дня.
27.12.17 11:04
Лариса LOrik,
м. Біла Церква
Пишаюся своїм дружнім колективом. Робота полегшується, коли всі тебе підтримують, дещо підказують. З прийдешніми святами, друзі.
Все ж є бажання отримати прибавку до зарплатні.
27.12.17 08:24
Денис,
м. Львів
Отримав хороший досвід на Бадері за два роки поки працював. Хто бажає працювати на результат - велкам сюди . Будеш старатись, то ЗП не обділять.
працювати не так, щоб легко
25.12.17 14:46
Галя Кириченко,
На Бадері зустріла стільки хороших друзів, трудоголіків незвичайних. Через позитив від цих людей, робота стає не такою вже і важкою.
Частіше робити перерву.
25.12.17 13:20
Олег,
Кому не в лінь працювати і заробляти досить непогані гроші, то вам на Бадер. Тут хороша система бонусів, коли працюєш у нічні зміни або ж маєш високі показники роботи. Заробітна плата завжди вчасно. Короче, працювати не легко, але знаєш за що працюєш.
Бувають конфліктні ситуації у робочому колективі
24.12.17 18:09
Anton Drobiasko,
Никогда не думал, что придется учится шить. Сначала очень сложно было, но всему научили, показали как все делать качественно. В нашем коллективе всегда дружеская атмосфера, со мной еще и друг пошел работать.
Хотелось бы прибавки к зп.
23.12.17 21:30
Оксана,
м. Львів
Пропрацювала на Бадері майже три роки. За що вдячна виробництву, так це за навчання та за нові навики. Зараз працюю на приватну ініціативу.
Всього і не згадаєш. Були і позитивні, і негативні моменти. Це ж робота)
23.12.17 12:16
Марина Давиденко,
Когда по всей Украине проблемы с поиском работы или не согласность работать за смешные зп, то сдесь ты занимаешься любимым делом и получаешь приличные деньги.
Побольше молодых хочется привлечь к этой работе.
22.12.17 13:07
Сергей Загуров,
Добрый день. Мне есть что сказать по поводу качества и заплаты на этом заводе. Я переселенец, приехав в Киев в 2015, не мог долго найти работу, вернее, всюду я слышал отказ. И только на Бадере мне улыбнулась удача. Было тяжело при учебе, но все возможно. Зарплата меня полностью устраивает.
Устаю, хотелось бы продлить обеденный перерыв.
27.06.17 12:18
Андрій,
м. Львів
Коментарі тут за 2017 рік написані скоріш за все відділом персоналу - усі позитивні, часова різниця між коментарями надто коротка, стиль написання якщо придивитися то ідентичний.
------