Тзов-Бадер Україна
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Івано-Франківск, Львів, Ровно, Тернопіль
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТзов-Бадер Україна
Відгуки про компанію «Тзов-Бадер Україна» Усього: 75
07.06.17 20:10
Олексій
Достойні умови праці. Відповідна оплата. Не знаю, що може не подобатися.
Довго звикати до режиму роботи. Більше недоліків не бачу.
07.06.17 17:07
Андріана
м. Львів
Беруть на цю роботу без досвіду, бо як важко десь влаштуватися якщо всі хочуть з досвідом роботи.Всього навчають, є можливість підняти свій кваліфікаційний рівень (я швачка) і відповідно збільшити зарплату. я задоволена
ранкові зміни
07.06.17 12:07
Олекса
м. Львів
пройшов навчання (оплачувані) вже працюю у розкрійному цеху, робота дуже подобається, зарплату платять вчасно, офіційне працевлаштування і довіз на роботу
не бачу
04.06.17 12:26
Новенький
Працюю декілька днів на підприємстві.
Пройшов оплачуване навчання (що дуже мене обрадувало, зазвичай тобі нічого не платять). Колектив гарний, всі привітні. Все подобається.
Придивляюся, поки немає.
04.06.17 12:21
Оксана
м. Ровно
Родич працює на підприємстві. Подобається колектив, можливість кар'єрного росу і зростання заробітної плати.
Каже, що працювати важко, але йому подобається.
Трапляються непорядні люди.... Хоча так усюди.
03.06.17 23:00
Маринка
м. Вінниця
Сестричка працює на Бадері. Був період, коли я сиділа у Вінниці без копійки і без роботи, то вона свою сім'ю і мене тягнула, дак як ви думаєте, гарна у неї робота чи таке собі?
У мене таких нема
03.06.17 01:11
Вовченя
м. Львів
хороша зарплата, карєрний ріс, навчання всьому, хороші умови праці.
слабке провітрювання
02.06.17 20:35
Злата
м. Львів
Була на співбесіді, загальне враження дуже гарне. Робота на цьому підприємстві дає реальну можливість молоді отримати досвід роботи. З/п - не маленька, порівняно з іншими організаціями в яких я проходила співбесіду. Головне одразу розуміти, що потрібно буде працювати, а не байдики бити.
Поки немає
01.06.17 21:42
Сашко Примак
Не знаю на що скаржитися можна, коли все залежить від самого бажання людини працювати і добиватися висот. Забирають і привозять додому, є обідня перерва, все в рамках закону виконується і найголовніше - зарплата, вона досить висока.
Можна порівнювати зп у Польщі і тут, але не варто, бо все має різні сторони.
01.06.17 10:41
Всеволод
м. Львів
Дійсно європейське підприємство на території України. Одразу сподобалося, що навчання оплачуване та і не важливо якого ти віку, маєш чи ні досвід роботи. Головне мати бажання працювати, тоді і з/п виходить гарна.
Бувають проблеми, але це чисто робочі моменти і їх можна владнати.