ТОВ Гранит Гарант
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Телефони: 0508589291
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Житомир, Кам’янец-Подільськ, Львів, Ровно, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернівці
Телефони: 0508589291
Охрана безопасность
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компанію ТОВ Гранит Гарант
Відгуки про компанію « ТОВ Гранит Гарант» Усього: 54
Усі Київ Вінниця Житомир Кам’янец-Подільськ Львів Ровно Тернопіль Харків Хмельницький Черкаси Чернівці
17.05.19 14:20
просто ОГРОМНОЕ СПАСИБО Бондарю Александру Васильевичу - помог вылезти из запоя, устроил на работу = теперь мне как отец !
----
10.04.19 21:32
Султанов Князь,
Нет!!!
Янчук Александр Владимирович. Кидает на деньги. Не выплачивает полностью зарплату!!!Работал у него в Киеве.
18.03.19 19:58
Анатолий Иванович Собчук,
м. Хмельницький
НЕТ
ОСТАЛСЯ МНЕ ДОЛЖЕН БОЛЬШЕ 10.000 ГРН....ВОТ И ДУМАЙТЕ РАБОТАТЬ ТАМ ИЛИ НЕТ!!!
30.01.19 14:41
Діма Скрипюк,
м. Тернопіль
Офіційно працевлаштований з повним соц пакетом. Читаю відгуки і волосся стає дибом від того що тут пишуть, люди ви серйозно як така фірма по ваших словах (галіма) немає тікучки кадрів? Вони одним офісогм забезпечуютьвсі регіони, це вже про щось говорить. Цікаво чи ті писаки мають стаж більше місяця жоч в одній охоронній фірмі.
Незначні, можна миритися
24.01.19 17:43
Маряна,
м. Чернівці
Працюєш- отримуєш заробітну плату+ премії. А якщо людина спить на посту і її ловлять або напилать і звільнили і дали штраф то це правильно. Бо через таких алкашів страждає вся зміниа і вони потім пишуть в інтернеті, хлопці ви молодці значить не всі мозги пропили.
06.12.18 08:15
Андрій,
м. Ровно
Всі хто пишуть тут негатив, то є повні невдахи та ледарі які не хочуть працювати
Михайло найчесніша людина із всіх що я знав, дуже совісний та уважний до своїх працівників Зарплату виплачує вчасно та у повному обсязі
28.11.18 09:33
хочeтe працювати бeсплатно граніт гарант запрошує на роботу. нeоплата гарантована.
Михайло Найобич. Дужe чeсна людина ходить до цeркви, патріот ,наша людина украінeць,бандeрівeць,а тe що гроші нeплатить то вині москалі.Тому рeкомeндую ідіть в цю фірму на роботу походіть дeкілька місяців на роботу і для того щоб прогодувати дітeй ідіть під цeркву милостиню просити ,або щe такий варіант пляшки з картоном збирати ,а жінка нeхай собою ідe торгувати і якщо зустрінe мішу то він за ваші гроші...»
02.11.18 18:54
Сергій Батовський,
м. Кам’янец-Подільськ
Найобує всіх
Міша який Зіновєвич підар відай гроші!
27.08.18 13:13
Аня,
м. Тернопіль
Робота в даній охоронній фірмі дає можливість себе проявити. Рекомендую тут працевлаштовуватись.
13.03.18 08:57
Оксана,
м. Вінниця
Робота подобається, по чесному отримуєш свої гроші і премії які заробила. Є певні вимоги до ділового етикету і до охайності.