ТОВ Гранит Гарант
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Телефоны: 0508589291
Регионы работы: Киев, Винница, Житомир, Каменец-Подольский, Львов, Ровно, Тернополь, Харьков, Хмельницкий, Черкассы, Черновцы
Телефоны: 0508589291
Охрана безопасность
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ТОВ Гранит Гарант
Отзывы о компании « ТОВ Гранит Гарант» Всего: 54
Все Киев Винница Житомир Каменец-Подольский Львов Ровно Тернополь Харьков Хмельницкий Черкассы Черновцы
17.05.19 14:20
Сергей,
просто ОГРОМНОЕ СПАСИБО Бондарю Александру Васильевичу - помог вылезти из запоя, устроил на работу = теперь мне как отец !
----
10.04.19 21:32
Султанов Князь,
Нет!!!
Янчук Александр Владимирович. Кидает на деньги. Не выплачивает полностью зарплату!!!Работал у него в Киеве.
18.03.19 19:58
Анатолий Иванович Собчук,
г. Хмельницкий
НЕТ
ОСТАЛСЯ МНЕ ДОЛЖЕН БОЛЬШЕ 10.000 ГРН....ВОТ И ДУМАЙТЕ РАБОТАТЬ ТАМ ИЛИ НЕТ!!!
30.01.19 14:41
Діма Скрипюк,
г. Тернополь
Офіційно працевлаштований з повним соц пакетом. Читаю відгуки і волосся стає дибом від того що тут пишуть, люди ви серйозно як така фірма по ваших словах (галіма) немає тікучки кадрів? Вони одним офісогм забезпечуютьвсі регіони, це вже про щось говорить. Цікаво чи ті писаки мають стаж більше місяця жоч в одній охоронній фірмі.
Незначні, можна миритися
24.01.19 17:43
Маряна,
г. Черновцы
Працюєш- отримуєш заробітну плату+ премії. А якщо людина спить на посту і її ловлять або напилать і звільнили і дали штраф то це правильно. Бо через таких алкашів страждає вся зміниа і вони потім пишуть в інтернеті, хлопці ви молодці значить не всі мозги пропили.
06.12.18 08:15
Андрій,
г. Ровно
Всі хто пишуть тут негатив, то є повні невдахи та ледарі які не хочуть працювати
Михайло найчесніша людина із всіх що я знав, дуже совісний та уважний до своїх працівників Зарплату виплачує вчасно та у повному обсязі
28.11.18 09:33
хочeтe працювати бeсплатно граніт гарант запрошує на роботу. нeоплата гарантована.
Михайло Найобич. Дужe чeсна людина ходить до цeркви, патріот ,наша людина украінeць,бандeрівeць,а тe що гроші нeплатить то вині москалі.Тому рeкомeндую ідіть в цю фірму на роботу походіть дeкілька місяців на роботу і для того щоб прогодувати дітeй ідіть під цeркву милостиню просити ,або щe такий варіант пляшки з картоном збирати ,а жінка нeхай собою ідe торгувати і якщо зустрінe мішу то він за ваші гроші...»
02.11.18 18:54
Сергій Батовський,
г. Каменец-Подольский
Найобує всіх
Міша який Зіновєвич підар відай гроші!
27.08.18 13:13
Аня,
г. Тернополь
Робота в даній охоронній фірмі дає можливість себе проявити. Рекомендую тут працевлаштовуватись.
13.03.18 08:57
Оксана,
г. Винница
Робота подобається, по чесному отримуєш свої гроші і премії які заробила. Є певні вимоги до ділового етикету і до охайності.