Центр биржевых технологий
Інші назви: ЦБТ
Сайт: cbt.center
Телефони: +38 (0482) 37 94 54
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Алушта, Алчевск, Бахмут, Бахмач, Бахчисарай, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Володимир-Волинський, Вознесенськ, Горлівка, Джанкой, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Дружковка, Євпаторія, Єнакієво, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Ілїчівск, Ірпінь, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Керч, Кіровоград, Ковель, Конотоп, Коростень, Котовськ, Краматорськ, Червоноармійськ, Краснодон, Червоний Промінь, Кременчуг, Кривий Ріг, Кузнецовськ, Лисичанськ, Лубни, Луганськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миргород, Мукачево, Ніжин, Нетішин, Ніжнегорський, Миколаїв, Нікополь, Нова Каховка, Нововолинськ, Одеса, Павлоград, Первомайськ, Полтава, Ровно, Севастополь, Сімферополь, Славутич, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шостка, Ялта,
Сайт: cbt.center
Телефони: +38 (0482) 37 94 54
Информационно-консалтинговые услуги
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЦентр биржевых технологий
Відгуки про компанію «Центр биржевых технологий» Усього: 23
Усі Київ Олександрія Алушта Алчевск Бахмут Бахмач Бахчисарай Біла Церква Бердичів Бердянск Вінниця Володимир-Волинський Вознесенськ Горлівка Джанкой Дніпродзержинск Дніпро Донецк Дружковка Євпаторія Єнакієво Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Ілїчівск Ірпінь Калуш Кам’янец-Подільськ Керч Кіровоград Ковель Конотоп Коростень Котовськ Краматорськ Червоноармійськ Краснодон Червоний Промінь Кременчуг Кривий Ріг Кузнецовськ Лисичанськ Лубни Луганськ Луцьк Львів Маріуполь Мелітополь Миргород Мукачево Ніжин Нетішин Ніжнегорський Миколаїв Нікополь Нова Каховка Нововолинськ Одеса Павлоград Первомайськ Полтава Ровно Севастополь Сімферополь Славутич Суми Тернопіль Ужгород Умань Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Шостка Ялта /feedback/list/company/128758/city/216
05.10.21 20:19
Віктор,
м. Чернівці
Дійсно, для того щоб щось вміти треба навчатися, особливо в торгівлі на фінансових ринках, тому що це досить ризикове діло. Тому варто вміти все правильно робити і для цього я записався на навчання в компанії...»
29.09.21 11:24
Антон,
м. Чернівці
Я почав співпрацювати з компанією ЦБТ нещодавно, після навчання. Спочатку відкрив собі невеликий рахунок для того, щоб не тренуватися на демо, а випробувати свої навички на реальних грошах. Взагалі навчанням...»
всім задоволений
01.09.21 22:03
Анатолій,
м. Чернівці
Інвестування у фінансові ринки, для мене це було свого роду як виклик. Я цей виклик прийняв з навчання в компанії центр біржових технологій. Зараз я працюю з цією компанію майже півроку і я задоволений своїм...»
відсутні
17.08.21 15:59
Олена,
м. Чернівці
Що таке центр біржових технологій я дізналася на вебінарі з фінансової грамотності. Людина яка вела його справила враження дуже розуміючої свою справу і гарно володіючою темою інвестування. Після цього...»
27.07.21 22:32
Артем,
м. Чернівці
Працюю в цій компанії менеджером. Сподобалося те, що є перспектива кар'єрного росту, дружній колектив і немає проблем із зарплатою.
06.07.21 22:02
Ольга,
м. Чернівці
В компанії Центр біржових технологій я працюю офіс менеджером. Робота мені подобається. Платять гідну зарплату як для нашої країни. Колектив у нас хороший і сама по собі робота цікава. Компанією я задоволена.
...»
рекомендую для співпраці
15.06.21 21:24
Тетяна,
м. Чернівці
Дуже гарний семінар по фінансовій грамотності. Я давно цікавилася інвестуванням і після вебінару зрозуміла, что час настав. Поспілкувалася з фінансовим консультантом, склалося дуже приємне враження про...»
дякую
31.03.21 13:18
м. Чернівці
Добрый день. Я 2 года как работаю в компании. Это моя дополнительная работа) График я составил сам.Есть все возможности. Оплата после каждой проделанной работы. Никаких задержек нет.
отсутствуют
29.03.21 10:33
Зам,
м. Чернівці
За год стал заместителем директора в нашем офисе. До этого работал менеджером по работе склиентами. А попал на работу как большинство у нас - прочитав объявление о том, что нужны сотрудники. Условия для работы просто отличные. Зарплата тоже достойная.
здесь таких нет
23.02.21 11:41
Oкcaнa,
м. Чернівці
Навчання не проходила, хоче мені здається, що вже всі розуміються на торгівлі , крім мене))
Була лише на семінарі та вебінарі. Мені сподобався ведучий , все доступно пояснював.
При нагоді – обов'язково завітаю (одразу після карантину).
Рано говорити)