Центр биржевых технологий
Другие названия: ЦБТ
Сайт: cbt.center
Телефоны: +38 (0482) 37 94 54
Регионы работы: Киев, Александрия, Алушта, Алчевск, Артёмовск, Бахмач, Бахчисарай, Белая Церковь, Бердичев, Бердянск, Винница, Владимир-Волынский, Вознесенск, Горловка, Джанкой, Каменское, Днепр, Донецк, Дружковка, Евпатория, Енакиево, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Измаил, Ильичевск, Ирпень, Калуш, Каменец-Подольский, Керчь, Кропипницкий, Ковель, Конотоп, Коростень, Котовск, Краматорск, Красноармейск, Краснодон, Красный Луч, Кременчуг, Кривой Рог, Вараш, Лисичанск, Лубны, Луганск, Луцк, Львов, Мариуполь, Мелитополь, Миргород, Мукачево, Нежин, Нетишин, Нижнегорский, Николаев, Никополь, Новая Каховка, Нововолынск, Одесса, Павлоград, Первомайск, Полтава, Ровно, Севастополь, Симферополь, Славутич, Сумы, Тернополь, Ужгород, Умань, Фастов, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Шостка, Ялта, Владивосток
Сайт: cbt.center
Телефоны: +38 (0482) 37 94 54
Информационно-консалтинговые услуги
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Центр биржевых технологий
Отзывы о компании «Центр биржевых технологий» Всего: 23
Все Киев Александрия Алушта Алчевск Артёмовск Бахмач Бахчисарай Белая Церковь Бердичев Бердянск Винница Владимир-Волынский Вознесенск Горловка Джанкой Каменское Днепр Донецк Дружковка Евпатория Енакиево Житомир Запорожье Ивано-Франковск Измаил Ильичевск Ирпень Калуш Каменец-Подольский Керчь Кропипницкий Ковель Конотоп Коростень Котовск Краматорск Красноармейск Краснодон Красный Луч Кременчуг Кривой Рог Вараш Лисичанск Лубны Луганск Луцк Львов Мариуполь Мелитополь Миргород Мукачево Нежин Нетишин Нижнегорский Николаев Никополь Новая Каховка Нововолынск Одесса Павлоград Первомайск Полтава Ровно Севастополь Симферополь Славутич Сумы Тернополь Ужгород Умань Фастов Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Чернигов Черновцы Шостка Ялта Владивосток
05.10.21 20:19
Віктор,
г. Черновцы
Дійсно, для того щоб щось вміти треба навчатися, особливо в торгівлі на фінансових ринках, тому що це досить ризикове діло. Тому варто вміти все правильно робити і для цього я записався на навчання в компанії...»
29.09.21 11:24
Антон,
г. Черновцы
Я почав співпрацювати з компанією ЦБТ нещодавно, після навчання. Спочатку відкрив собі невеликий рахунок для того, щоб не тренуватися на демо, а випробувати свої навички на реальних грошах. Взагалі навчанням...»
всім задоволений
01.09.21 22:03
Анатолій,
г. Черновцы
Інвестування у фінансові ринки, для мене це було свого роду як виклик. Я цей виклик прийняв з навчання в компанії центр біржових технологій. Зараз я працюю з цією компанію майже півроку і я задоволений своїм...»
відсутні
17.08.21 15:59
Олена,
г. Черновцы
Що таке центр біржових технологій я дізналася на вебінарі з фінансової грамотності. Людина яка вела його справила враження дуже розуміючої свою справу і гарно володіючою темою інвестування. Після цього...»
27.07.21 22:32
Артем,
г. Черновцы
Працюю в цій компанії менеджером. Сподобалося те, що є перспектива кар'єрного росту, дружній колектив і немає проблем із зарплатою.
06.07.21 22:02
Ольга,
г. Черновцы
В компанії Центр біржових технологій я працюю офіс менеджером. Робота мені подобається. Платять гідну зарплату як для нашої країни. Колектив у нас хороший і сама по собі робота цікава. Компанією я задоволена.
...»
рекомендую для співпраці
15.06.21 21:24
Тетяна,
г. Черновцы
Дуже гарний семінар по фінансовій грамотності. Я давно цікавилася інвестуванням і після вебінару зрозуміла, что час настав. Поспілкувалася з фінансовим консультантом, склалося дуже приємне враження про...»
дякую
31.03.21 13:18
г. Черновцы
Добрый день. Я 2 года как работаю в компании. Это моя дополнительная работа) График я составил сам.Есть все возможности. Оплата после каждой проделанной работы. Никаких задержек нет.
отсутствуют
29.03.21 10:33
Зам,
г. Черновцы
За год стал заместителем директора в нашем офисе. До этого работал менеджером по работе склиентами. А попал на работу как большинство у нас - прочитав объявление о том, что нужны сотрудники. Условия для работы просто отличные. Зарплата тоже достойная.
здесь таких нет
23.02.21 11:41
Oкcaнa,
г. Черновцы
Навчання не проходила, хоче мені здається, що вже всі розуміються на торгівлі , крім мене))
Була лише на семінарі та вебінарі. Мені сподобався ведучий , все доступно пояснював.
При нагоді – обов'язково завітаю (одразу після карантину).
Рано говорити)