rabotalab
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Донецк, Запоріжжя, Луганськ, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чернігів, Чернівці
Организация общения на европейских и американских площадках.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюrabotalab
Відгуки про компанію «rabotalab» Усього: 71
Усі Київ Вінниця Дніпро Донецк Запоріжжя Луганськ Луцьк Львів Одеса Полтава Сімферополь Суми Харків Чернігів Чернівці
30.05.18 07:34
Дарина,
Несколько лет назад я работала в подобной структуре, но начав работать тут, я поняла, как много зависит от администрирования и четкого механизма работы. Выполняя все правила каждый день и следуя всем советам тим лидеров, тут можно зарабатывать очень хорошо, не выходя из дома. Мне кажется, что это отличная работа для тех людей, которые по тем или иным причинам, не могут пойти на фиксированный рабочий график в дали от...»
Как я уже писала выше, есть свои минусы, но они не связанны ни с финансовой частью этой работы, ни с администрированием.
30.05.18 00:35
м. Луганськ
Работаю в компании не так давно,всем довольна. Все сотрудники понимающие, отзывчивые. Всегда помогут и поймут, если что-то пошло не так. Работа полностью зависит от самого себя и умению понимать и пользоваться советами, которые дают.
Не мало важным плюсом является гибкий график, который каждый строит сам.
Отрицательных сторон не нашла
09.02.18 14:18
Андрій,
м. Львів
Компанія працює давно і це дуже важливо.Зарплата платиться вчасно і в один і той же день кожного місяця. Великим плюсом роботи є те що робота вдома і можна брати вихідні тоді коли тобі потрібно. Працював в інших компаніях і можу сказати що компанія має найкраще навчання і жодних затримок з зарплатою. Навчання безкоштовне і все що ви заробляєте в процесі нього вам оплачується.
Працюючи в компанії пів року можу...»
Компанію оцінив би на 8 з 10, що є дуже високим показником. З недоліків б підкреслив що не завжди враховуються потреби перекладачів і їх пропозиції щодо підняття ефективності роботи і зарплати і не враховують попередній досвід роботи перекладачів та методи які давали результат. Більше б йти на компроміс і використовувати позитивний досвід інших компаній і перекладачів то я думаю компанія б виросла в рейтингу на 9 з...»
09.02.18 13:43
Юлія,
м. Луцьк
Працюю трохи менше 2 місяців, але роботою більше ніж задоволена. Спочатку було важко, ну це напевно скрізь так коли працюєш на результат, але зараз я адаптувалась і в мене в рази більше вільного часу, а якість роботи кожного дня збільшується. Керівництво просто прекрасне, вони завжди раді допомогти і підказати щось. Головне бажання і терпіння! http://www.vnutri.org/rabotalab/
Немає
08.02.18 19:07
Працюю в компанії недавно, але дуже задоволена роботою адміністрації та колективу! Відчувається командний дух, а для досягнення результату це важливо!
Виплати регулярні, без затримок!
Таких не помітила!
07.02.18 15:04
м. Чернівці
Працюю не довгий час, але поки що все влаштовує. Гарний колектив, зручний графік роботи, багато допомагають і радять.
немає
07.02.18 13:38
Марина,
м. Сімферополь
Все устраивает! График, зарплата, отношение руководителей! Кроме зарплаты есть конкурсы, бонусы, подарки! ) Я могу заработать сидя дома столько, сколько не получают люди работающие где то) Все нравится!
Если целый день проводишь за компьютером, он просто забирает все силы. Долгое время работы, болят глаза. Да, график свободный, но все же, хочется как можно больше времени проводить для того, чтобы был хороший результат.
30.01.18 18:09
Светлана,
чистый, уютный офис, внимательное отношения администратора, возможность работать из дома (поначалу лучше, конечно, быть в офисе, так продуктивнее), порядочность в отношении выплат зп, доверие к сотруднику и персональный подход
разное кол-во работы каждый день (это не вина компании, конечно). отсуствие хотя бы минимальных компенсаций на период отпуска (многие просто не уходят в отпуск, ибо не хотят терять свой будущий заработок), отсутствие широкого спектра карьерных перспектив
27.01.18 17:22
Интересная работа,
- постоянная практика иностранного языка,
- своевременная зарплата в долларах, что при нынешней ситуации является огромным плюсом,
- Возможность работать на дому.
Для себя не обнаружила.
22.01.18 16:37
Я дуже задоволена, що працюю в компанії RabotaLab. Я дуже люблю свою роботу) Колектив хороший. Дуже повезло з керівництвом. Керівники завжди допомагають та дають цінні поради. Тому всі в нас працюють на результат. Зарплата завжди вчасно. Без затримок. Це дуже важливо)) Дякую Вам за можливість працювати у Вас)
Немає.