ООО "Автофонд"
Сайт: avtofond.com.ua
Телефони: 0 800 407 400
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Запоріжжя, Калуш, Львів, Миколаїв, Херсон
Перегляди: 22032
Общество с ограниченной ответственностью «АВТО ПРОСТО» является финансовым учреждением, осуществляющим деятельность по администрированию финансовых активов для приобретения автомобилей в группах через систему АвтоФонд.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюООО "Автофонд"
Відгуки про компанію «ООО "Автофонд"» Усього: 66
06.03.19 21:47
Bibi,
Оформили 2 машины под такси,процент щадящий,конечно полное качко тянет,хотелось бы не платить,но обязаловка до конца
Страховка
06.03.19 14:50
Тетяна Ігорівна,
Купили машину в автофонді вдячні і задоволені
Не маю
05.03.19 21:50
Вікторія,
Придбання машини у автофонду мене приємно здивувало,обходили з чоловіком багато салонів,пропонували тільки кабальні умови банків,натрапили на виплату від автофонду,умови супер,особливо для тих хто не має змоги одразу викласти кругленьку суму на початкові внески та оформлення!Наша сім’я вдячна
Не маю нічого негативного,тільки плюси
26.02.19 11:45
Марина,
Благодарна автофонду что есть такая программа на покупку машины,в банках взять сложно!Спасибо
25.02.19 15:14
Віктор,
Тільки позитивні відгуки і рекомендації до співпраці з програмою автофонд,сестра мені порекомендувала звернутися,у неї тесть взяв нову Тіго 2,через цю програму,а я вже оформив рено!
25.02.19 11:58
Дмитрий,
Я довольный за то что обратился в программу Автофонд,все честно,процент маленький,машину выдали за 3 недели
24.02.19 21:20
Валерий,
Благодарю автрфонд за такую программу,машина мне нужна для работы,а начальство по справке показывает самый минимум,так что если хочешь повышения,нужна солидная машина,банки естественно в отказ,да и денег на первоначальные расходы имелось не так много!Не отказали только в автофонде,сделали все возможное и невозможное как по мне!
24.02.19 11:39
Я вдячний клієнт автофонду,прийшов не оформлення без всяких вагань,кум порадив,все влаштовує,плачу по 4000 за нову машину
Не маю
24.02.19 10:46
Виктория,
Я оформилась в автофонде,условия которые рассказала менеджер,все совпали,не было никаких сюрпризов на всём этапе!Я на 100% благодарный клиент
23.02.19 12:59
Іван Федорович,
Дуже лояльні умови,для тих людей які не мають можливості надати довідку про доходи та сплатити одразу початковий внесок!Мене все влаштувало,дякую за те що здійснили давню мрію
Немаю