ООО "Автофонд"
Сайт: avtofond.com.ua
Телефони: 0 800 407 400
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Запоріжжя, Калуш, Львів, Миколаїв, Херсон
Перегляди: 22026
Общество с ограниченной ответственностью «АВТО ПРОСТО» является финансовым учреждением, осуществляющим деятельность по администрированию финансовых активов для приобретения автомобилей в группах через систему АвтоФонд.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюООО "Автофонд"
Відгуки про компанію «ООО "Автофонд"» Усього: 66
21.02.19 13:07
Звернувся по оформленню в Автофонд,з поганою кредитною історією,автомобіль отримав на другий місяць,все чесно як і обіцяли!Дякую за таку можливість
21.02.19 12:07
Автомобиль получили в срок,все устроило и по % и по условиям!Рекомендую рассрочку Автофонд
21.02.19 12:04
У мене тільки позитивні рекомендації стосовно програми Автофонд,коли прийшли до автосалону,стояв вибір між банком та Автофондом,довго ми звіряли,всі за і проти,пробивали про програму Автофонд,все ж таки дуже гарні умови,прямо як в казці,і вирішили оформити,будь що буде,отримали автомобіль за два з половиною тижні,без всяких затримок!Рекомендую
Немаю
21.02.19 12:01
Валерій,
Мені порекомендували знайомі розстрочку,за це їм вдячний!Живемо в Рівненьській області,єдине що сказали,звертатися в Київ бо там швидше і автомобілів більше,не прогадали,все оформили вчасно без затримок!Дуже вдячні що є така програма розстрочки через Автофонд
Не маю
21.02.19 11:41
Кирило,
Дякую Автофонду за виданий автомобіль. Я військовий, банки відмовляли в оформленні. В Автофонді все без проблем, оформив, забрав автомобіль в озвучений менеджером термін. Звичайно є комісії при оформленні, як і всюди, але процентне ставка і строк який пропонують, дуже вигідні. Рекомендую компанію!
21.02.19 11:34
Наталя,
Особисто зверталась до компанії Автофонд і отримала свій автомобіль в м. Черкаси. Привіт консультантам! Задоволена і автомобілем і умовами. Компанія працює чесно. Просто треба виконувати умови договору і вчасно сплачувати ваші платежі. І ніяких проблем не буде.
21.02.19 11:21
Василь,
Отримали машину без проблем,все як і орієнтували,задоволені з дружиною повністю!Звісно є розходи при оформленні,безкоштовно нічого не буває,термін оплати зручний,звичайно переплата набігає не мала,але будемо платити достроково!Ми задоволені клієнти
20.02.19 16:30
Олег,
Доволен работой с автофондом только они не отказали в выдачи кредита с пропиской луганская область,обходил кучу банков,организаций,имея на руках все справки и везде отказ,знакомые посоветовали обратиться в автофонд,да,не спорю что было легко,мне назначили поручителей,как дополнительные гарантии,потратился,но результат есть,езжу на новой машине!Благодарен
20.02.19 16:04
Ирина,
оформила машину через Автофонд,все понравилось,все прозрачно!
Не хочется платить страховку каждый год
20.02.19 10:53
ПРОТИ ШАХРАЙСТВА,
НЕМАЄ
Авто Так
14.2 Як наслідок ліквідації групи АВТО ПРОСТО припиняє проведення Розподілу товару, і в міру того, як АВТО ПРОСТО буде отримувати періодичні платежі та щомісячну винагороду від Учасників, які вже отримали Автомобіль, Учасникам, які ще не отримали Автомобіль та не розірвали Договір, будуть повертатися фактично сплачені періодичні платежі без будь-яких відрахувань. Після повернення періодичних платежів таким...»