Автострада,ООО
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: autostrada.com.ua
Телефони: 0504909455 (0432) 65-87-79
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпродзержинск, Кіровоград, Ніжин, Полтава, Прилуки, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Черкаси
Сайт: autostrada.com.ua
Телефони: 0504909455 (0432) 65-87-79
Строительство дорог.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюАвтострада,ООО
Відгуки про компанію «Автострада,ООО» Усього: 26
Усі Київ Вінниця Дніпродзержинск Кіровоград Ніжин Полтава Прилуки Тернопіль Херсон Хмельницький Черкаси
19.05.21 15:22
Сергей Остапчук,
м. Прилуки
Интересуют вахты желательно в Черниговской области. Зарплату не задерживают, долги не висят потом месяцами? Меня вон на зп опрокинули уже второй раз недавно, не знаю уже куда устраеватся и какой конторе верить
Хотелось бы узнать у тех кто там уже работал или работает
06.05.21 21:57
Андрій,
м. Вінниця
Мене оточують чудові спеціалісти, нові цікаві досліди, не дивлячись на те що вже 5 років як я працюю в одній і тій самій компанії. Керівництво компанії по-справжньому цінує свої кадри та постійно вкладає в них – я сам пройшов вже десь 7-8 навчань по підвищенню кваліфікації. Я вдячний компанії за цей чудовий досвід, за всі набуті знання та кваліфікацію яку тут отримав. Вдячний Валентині Іванівні Призюк за навчання та...»
...
30.04.21 14:56
м. Тернопіль
Люди всім рекомендую, працювати не легко але у всьому повністю забезпечують, людске харчування, проживання, душ є.Я нікого не агітую просто висказав свою думку, але по приїзду на роботу ви згадаєте мої слова
Їхати 500 км до роботи
26.04.21 17:21
Володимир Дуборенко,
Нормальна фірма, з роботою нормально, можна нормально заробити. Взиму я не працював, спробував в іншому місці,там вобщє беспредел...
в сравненіи з іншими все тут нормально
16.04.21 21:04
Микола,
м. Хмельницький
Ця компанія надала мені можливість прориву в моїй кар’єрі, бо влаштовувався майстром і за 3,5 роки виріс до начальника дільниці. З самого початку стажування було зрозуміло що в Автостраді зовсім інший підхід до працівників, бо мені є з чим порівняти.
Плюсів бідьше, негативного не згадаю
07.04.21 00:52
Дима,
м. Ніжин
Попрацював 3 місяці на М-12 на бульдозирі. От заїхав на уже другу вахту, багато хто лишився працювать з першої бо добре платять
Нічого хуже чим на других фірмах немає, є столова, все оплачується
01.02.21 12:26
Гость,
м. Вінниця
Заробітна плата хоч не висока(відповідно до вимог) але вчасно, робочі місця обладнані гідно
Дуже зверхнє ставлення до працівників з боку HR та компанії , прямо кажучи що "незамінних людей немає" вони досягли того що працівники міняються занадто часто. А бухгалтера то взагалі окрема тема, їх там з десяток і хто за яку роботу відповідає ніхто не знає.
10.08.20 21:19
Валерий Дудченко,
м. Черкаси
Работа на свежем воздухе, оборудование хорошее, снабжение среднее, коллеги - профи
В таких условиях и при такой дислокации зарплата должна быть в соответствии
10.08.20 17:31
Антон Стратейчук,
Все официально с первого дня, зарплата белая, руководство адекватное и доброжелательное. В компании уделяется большое внимание безопасности труда и соблюдению норм. Есть возможность обучаться и расти. Техника крутяцкая, работать с ней легко и в кайф. Спасибо за сотрудничество!
Да отлично поработали на проекте. Бывали рабочие "моменты" с начальством, бывали и смены по 18 часов. Но по большому счёту никаких серьезных проблем не возникало
06.08.20 16:49
Павло Білогрив,
м. Черкаси
Навчився працювати в 1С (складський документообіг). Постійна зміна людей в зв'язку перевахтою допомогла стати більш комунікабельним. Мені пощастило працювати з дуже привітними і цікавими людьми. Працюючи на віддалених ділянках надавали серйозну підтримку в роботі по телефону та електронною поштою.
Постійна тікучка кадрів, скажені темпи роботи