A-Play
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Дніпро, Івано-Франківск, Кіровоград, Краматорськ, Кременчуг, Львів, Одеса, Полтава, Ужгород, Харків, Хмельницький, Чернігів, Чернівці
Та сама рекрутингова компанія України, яка
закриє ті вакансії, які інші не можуть.
Об’єднуємо A-Players і найкрутіші компанії.
- 4,5+ років на ринку
- 100К+ співбесід провели
- 1 500+ закритих вакансій в 500+ компаній
- 86К+ підписників в нашій мережі ТГ-каналів
вные;
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюA-Play
Відгуки про компанію «A-Play» Усього: 41
Усі Київ Біла Церква Дніпро Івано-Франківск Кіровоград Краматорськ Кременчуг Львів Одеса Полтава Ужгород Харків Хмельницький Чернігів Чернівці
05.03.23 15:46
Дарья Мордуева,
Спасибо рекрутеру Яне, которая помогла с поиском работы! Очень профессионально, всегда есть обратная связь, приятное общение. Интересные вакансии, помощь в поиске работы, все было на достойном уровне и главное...»
Нет отрицательных впечатлений.
28.02.23 09:14
Григорий,
Весь путь от первого знакомства до официального офера мне помогала пройти рекрутер Яна. За мой очень немалый опыт работы в самых разных компаниях, я впервые встретил настолько компетентного и заинтересованного...»
Нет.
30.01.23 13:01
Анна,
Дуже приємне спілкування зі співробітниками компанії.
Все чітко і зрозуміло організовано. Завжди готові відповісти на додаткові питання.
Дякую за турботу!
Не помітила
20.12.22 16:24
нашли мне компанию с первой попытки
рекрутер не владел всей информацией о внутренних процессах которые были в компании куда я трудоустраивался
Корисність: (1 - 1) = 0
18.12.22 14:35
Людмила Смотрова,
Положительных моментов не было совсем
Собеседование проводила рекрутер Карина. Крайне не рекомендую этого рекрутера!
Ссылку на собеседование в zoom сбросила в
23-00, в этом моменте сразу можно было понять уровень рекрутера.
Собеседование...»
Корисність: (1 - 1) = 0
30.11.22 22:24
Роман,
Нашли компанию, которая подходит под мой предыдущий опыт идеально. Спасибо HR Яне. Все на высшем уровне. Компания оказалась хорошей, впечатления положительные в основном
Условия немного отличались. От того что было в вакансии и при личном общении с представителем компании. Но, при личном общении нашли компромисс
19.11.22 08:22
Евгений Макаров,
По профилю работы часто общаюсь с агенствами, которые подбирают топов. " A-Play" это минимум затраченного времени - максимум эффективности, рекомендую.
17.10.22 22:50
Гість,
Якщо нічого робити, можете пройти тут співбесіду і згаяти час
Помітно що компанія турбується про свою репутацію за рахунок позитивних відгуків, які й сама пише. Перед проходженням співбесіди не хотів вірити відгукам, але сам переконався, буде тапер наука. Зворотнього...»
29.09.22 17:44
Максим,
Менеджер Яна подобрала прекрасную для меня компанию Unisolar. Очень доволен выбором моей кандидатуры, надеюсь на сотрудничество с этой компанией на долгие годы.
Нет.
19.09.22 13:56
Анна,
HR явно треба в модельну агенцію
Не сподобалося що співбесіду перенесли буквально в останній момент. Під час інтервью HR тільки хвилювалася як вона виглядає в кадрі, ніби проходить кастинг в модельну агенцію, постійно поправляла волосся. На...»