Студия веб-дизайна InsVisions
Інші назви: InsVisions, ИнсВижинс
Сайт: insvisions.ru
Телефони: 0676796666
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Кіровоград, Кременчуг, Кривий Ріг, Миколаїв, Одеса, Ровно, Харків, Херсон, Черкаси, Чернігів
Сайт: insvisions.ru
Телефони: 0676796666
Компания «ИнсВижинс» — это одна из веб-студий, которая занимается созданием и продвижением сайтов.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюСтудия веб-дизайна InsVisions
Відгуки про компанію «Студия веб-дизайна InsVisions» Усього: 2
Усі Київ Вінниця Дніпро Житомир Запоріжжя Кіровоград Кременчуг Кривий Ріг Миколаїв Одеса Ровно Харків Херсон Черкаси Чернігів
03.11.17 15:20
Оксана Александровна,
м. Кривий Ріг
Отработала один день менеджером по персоналу, предварительная з\п 6000 грн. Час работы стоит примерно 35 грн. Вычитала 142(!!! сто сорок две, вдруг вы думаете, что я цифры перепутала) анкеты, как новичок. Села за комп в 9.00, вышла в 18.25
Программа скринит экран каждые 2,5 минуты. Через 2 мин. бездействия, светится, что Вы оф-лайн. Но я и не собиралась отвлекаться, потому что работы очень, просто ОЧЕНЬ много. На...»
03.11.17 13:18
Оксана Александровна,