ООО "Синево-Украина"
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.synevo.com.ua
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківск, Львів, Миколаїв, Одеса, Харків, Чернівці
Сайт: www.synevo.com.ua
Все виды лабораторной диагностики.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюООО "Синево-Украина"
Відгуки про компанію «ООО "Синево-Украина"» Усього: 182
Усі Київ Олександрія Біла Церква Вінниця Дніпро Запоріжжя Івано-Франківск Львів Миколаїв Одеса Харків Чернівці
14.08.19 09:01
Наталья,
Работаю в компании ТОВ" Синево Украина" уже 8 лет. И уходить не собираюсь! Компания уже много лет на рынке Украины и постоянно развивается.
- стабильная заработная плата, выплачивают без задержек
- есть" Школа для медсестер ", в которой обучают персонал и повышают квалификацию
- проводят массу тренингов для развития сотрудников что бы они были асами своего дела
- также проходят тренинги по работе с...»
- повышение ЗП никогда не будет лишним)
31.07.19 09:14
Наталья,
Работая в компании я развиваюсь, как специалист, преобретаю ценные навыки. Благодарна своевременной выплате зарплаты.
19.07.19 12:25
Елена Коваль,
Работая в компании ""Синево"",мы наблюдаем увеличение количества клиентов,их доверие к нам. Слышим от них положительные отзывы в устной форме.Клиенты часто дают сравнительную характеристику обслуживания в лабораториях наших конкурентов и очень приятно принимать положительные отзывы о нашей работе.
У нас работает квалифицированный,профессиональный медперсонал,в приоритете которого уважительное отношение к клиентам и...»
НЕТ
19.07.19 12:09
Юля,
компанія забезпечує зручним, комфортним робочим місцем та необхідним обладнанням
19.07.19 00:56
Алина,
Это не работа это пытка,региональные как надзиратели,неуважение никто не считаешься с тобой и твоими потребностями . Никому не посоветую.
11.07.19 13:21
Блінова Ірина,
В компанії Сінево працюю з 2013 року. З початку роботи в компанії була приємно вражена умовами праці та організацією роботи. З того самого часу я зрозуміла, що це те, до чого я прагнула і та атмосфера в якій я хочу працювати.
немає
03.07.19 15:49
Ксенія Лемешко,
Я працюю в компанії з 2013р. На пунктах дуже дружні колективи, дівчата відкриті, доброзичливі та допомагають в тяжких робочих моментах. Мені подобається працювати в компанії Сінево. Коли в робочих ситуаціях виникають проблеми або питання, звертаємось до регіональної медсетри, вона з повагою відноситься до наших проблем і ситуацій та допомагає з ними.
23.06.19 12:10
Улещенко Валентина,
"Компанія ""Сінево"" надає офіційне працевлаштування, високу заробітну плату.
Ми маємо можливість постійно вдосконалюватись. Я вважаю, що наша компания найкраща в усьому:
- як роботодавець
- в сфері обслуговування
- в виконанні аналізів
- и тд.
так як від наших результатів залежить здоров'я наших клієнтів.
Адже компанія ""Сінево"" це ШВИДКО, ТОЧНО, ЗРУЧНО :)"
немає.
20.06.19 23:42
Михайлицька Інна,
"На мою думку працюючи в лабораторному відділі ""Сінево"",більше ніж три роки перевагою для мене є: стабільність та соціальні гарантії; повна забезпеченість всіма необхідними матеріалами для ефективної роботи; можливість навчатись в школі для медсестер, що дає змогу поновлювати свої знання, дізнаватися нову корисну інформацію, рефлексувати щодо своєї діяльності.
Але в той же час мінусом для персоналу я вважаємо, часте переформування колективу, що впливає на злагодженість колективу та на продуктивність професійної діяльності. "
17.06.19 14:39
Шуляк Алла,
Беручи до уваги те, що я працюю в Сінево з 2015 року, і маю досить вагомий стаж праці в інших медичних установах, можу з упевненістю сказати, що в нашій країні та і в саме цій галузі, на жаль, не так багато таких гідних роботодавців, як наша компанія. Своїми очима я бачила, як для мене та моїх колег створюються найліпші умови праці, залучаючи всі рівні організації. Наша компанія гарантує нам дотримання всіх прав...»
немає