ТОВ "Планета 2000"
Сайт: pl2t.com
Телефоны: (044)3792050
Сайт: pl2t.com
Телефоны: (044)3792050
Нашей компании «Планета 2000» более 10 лет и нам есть, что рассказать о строительстве. О разновидностях и спецификациях строительных материалов, об инновационных решениях, и новых технологиях.
В комплекс наших услуг входит: консультация, детальный расчет, продажа и своевременная доставка строительного материала и готовых изделий на объект. Оказание услуг по проектированию, дизайну, строительству и ремонтным работам и услугам спец. техники.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ТОВ "Планета 2000"
Отзывы о компании «ТОВ "Планета 2000"» Всего: 59
21.12.24 15:03
Володимир,
Пропрацював у компанії досить довго, зараз йду в іншу компанію, тому що змінюю напрямок у роботі. Про компанію залишилося гарне враження, все строго, але гідно.
не помічав
16.12.24 15:15
Петро,
Задоволений отриманим досвідом, умови праці мене влаштовували, виплачували лікарняні, відпускні. конфліктів у колективі не було,
все норм
11.12.24 17:29
Алла Р.,
Обов'язків багато, часу на відпочинок особливо не вистачає. Але я звикла, все встигаю, компанія стабільна, колектив дуже хороший, мені одразу тут сподобалося.
не було
23.11.24 16:06
Виталий,
Работал на различных объектах в данной компании, оплата всегда вовремя. Держусь за свое рабочее место.
пока все ок
16.11.24 16:03
Михайло,
Стабільна СК, ЗП тут не затримується. все вчасно видається, роботи завжди багато.... без діла сидіти не доводиться!
нема
06.11.24 15:49
Ілля,
Працюю будівельником на одному з об'єктів у цій компанії. мені подобається тут працювати, я займаюся своєю улюбленою справою. бригада у нас дружна, якщо потрібна допомога, то допомагають. зарплата теж...»
все подобається
28.10.24 14:31
Леонід,
Хороща компанія, затримок під час роботи на об'єкті поки не було. без діла не сидимо...
все добре
23.10.24 16:36
Юрій,
Роботи багато, будуємо багато, керівництво адекватне, приємний колектив.
нема
18.10.24 15:44
Микола,
Уже пристойно працюю в компанії.Щодо виконання умов - без претензій, виплати вчасно, лікарняний і відпустка - без проблем.
не було
10.10.24 19:37
Іван,
працювати тут досить комфортно. весь соц. пакет суворо дотримується, так що сміливо можна працювати у Планеті 2000 без побоювання..!
все добре