ТОВ "Планета 2000"
Сайт: pl2t.com
Телефоны: (044)3792050
Сайт: pl2t.com
Телефоны: (044)3792050
Нашей компании «Планета 2000» более 10 лет и нам есть, что рассказать о строительстве. О разновидностях и спецификациях строительных материалов, об инновационных решениях, и новых технологиях.
В комплекс наших услуг входит: консультация, детальный расчет, продажа и своевременная доставка строительного материала и готовых изделий на объект. Оказание услуг по проектированию, дизайну, строительству и ремонтным работам и услугам спец. техники.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ТОВ "Планета 2000"
Отзывы о компании «ТОВ "Планета 2000"» Всего: 59
21.11.23 13:32
Назар,
Вже 2й рік працюю у компанії. З дня прийому вже кілька разів збільшували оклад, як і обговорювалося на співбесіді. Крім окладу, також виплачують премії. На даний момент сформувався чудовий колектив.
не знайшов
14.11.23 14:34
Михайло,
Пропрацювавши кілька місяців, зрозумів, що хочу залишитись і надалі працювати тут. Перший місяць був для мене важким, думав звільнятись, не потягну. Приблизно через місяць влився, графік робіт нормалізувався....»
не було
09.11.23 13:49
Дмитро,
Працюю пів року, спостерігаю, як керівництво намагається бути лояльнішим до співробітників, намагаються вчасно виплачувати премії та зп. Робота завжди є, на місці не сидимо.
немає
23.10.23 16:40
Давид,
У компанії працюю другий рік. Бувають аврали при здачі об'єктів, іноді доводиться затримуватись, одночасно вирішувати купу завдань, але все компенсується.
нема
20.10.23 13:55
Юрій,
У фінансовому плані не скаржуся, рівень оплати гідний. Зарплата біла та всі співробітники відразу оформляються за ТД. Компанія велика, працюємо із масштабними проектами. Це відповідальність, але тут є сенс...»
не бачив
17.10.23 17:29
Павло,
Подобається тут працювати. Серйозне ставлення до фахівців високого класу. Близькість до будинку, графік роботи. Офіс. Умови роботи.
немає
23.09.23 17:59
Захар,
Перші враження від компанії максимально позитивні
Від загального відношення при працевлаштуванні до забезпечення речового та інструменту для фахівців
Порівняно з минулим місцем роботи
Небо і земля!
нема
16.09.23 18:11
Юрій,
За півроку роботи отримав невелике підвищення, хоч і далося воно нелегко. Але я радий, що працюю в цій компанії.
не знайшов
19.08.23 17:21
Артем,
Первые впечатления от компании максимально положительные
От общего отношения при трудоустройстве,до довольствия вещевого и инструмента для специалистов
В сравнении с прошлым местом работы
Небо и земля!
не было
07.08.23 15:01
Олександр,
Працював тут протягом півтора років плиточником. Організація серйозна, з оплатою проблем не було, все в строк. Начальство адекватне, це важливо.
не було