укрсервис
Сайт: www.ukrservice.biz
Телефони: 0432 555-333
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Хмельницький
торговдя электроинструментом
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюукрсервис
Відгуки про компанію «укрсервис» Усього: 147
09.12.19 10:53
Прийшов в компанію 1,5 роки тому. До цього лише фрілансером підробляв вдома. Всьому навчили,значно розширили мої знання в сфері ІТ. У зв'язку з переїздом, був змушений піти. Звичайно розстроєний,вдячний компанії за колосальний досвід,колектив,атмосферу.
.....
06.12.19 10:54
Марина,
м. Вінниця
Пропрацювала два з половиною роки в одному із відділів продаж. Звільнилась тому, що вже "вирісла" і постала внутрішня потреба рухатися далі. В компанії отримала нових знань та навичок. Керівник відділу постійно проводив навчання. Відділом часто збирались відпочивати. З радістю йшла на роботу. Тому важко далося рішення піти з компанії. Але назавжди залишаться гарні враження та приємні спогади. Дякую!
.....
06.12.19 10:30
Марина,
м. Вінниця
Хто сказав що в сервісному центрі працюють лише чоловіки.Я подала резюме на менеджера по продажам запчастин,пройшла випробувальний термін,всього навчили, в тому числі і поняттю деталіровок
немає
05.12.19 17:24
Яна,
м. Вінниця
Стабильная большая компания. Многие компании закрываются, а эта всегда на плаву. Поэтому считаю компанию достойной. Рекомендую!
05.12.19 12:56
Олег,
м. Вінниця
Работаю не так давно но приятно удивило шо уже выдали теплую робу и ботинки. На складе везде порядок. Зарплата почесному . сколько собрал позиций столько и заработал. Хочешь зарабатывать то шевелись. Не хочешь то не ной шо мало платят. И не нужно работать в три смены не расгибаясь. Нормальные человечиские отношения
нету
05.12.19 11:16
Игорь,
м. Вінниця
Терміново потрібна була робота,вакансій багато,але попасти в нормальну компанію,не так просто.За рекомендаціями друга,який працює Укрсервісі,
надіслав своє резюме на продавця в магазин,мене взяли на роботу. Дякую за довірю.
не помітив
04.12.19 14:05
Руслана,
м. Вінниця
Рассматривали на одну должность - после тестирования отказали. Больше чем через пол года пригласили попроовать себя на другую должность. Тоже проходила тестирование. Приняли. С тех пор прошло больше двух лет. Приобрела новый опыт, нашла новых друзей, добавляются разноплановые обязанности - увеличивается квалификация, растет зарплата. Обиды что в первый раз отказали - не держу. Все сложилось так, как должно было...»
Не бывает идеальной работы и тепличных условий. Все хорошо
04.12.19 11:47
Дмитро,
м. Вінниця
Скинув своє резюме на комплектувальybка,запросили на співбесіду. До останнього думав що не пройду,бо треба було пройти тестовий день, показати себе .Пізніше переlзвонили,запросили на роботу. Я радий що знайшов роботу в такій великій компанії.
немає
04.12.19 09:59
Александр,
м. Вінниця
Работаю в компании 15 лет, вырос с продавца до руководителя отдела розничных продаж. Удивлен, что есть отрицательные отзывы. В компании много долгожителей, близких по духу и ценностям. Видимо плохие отзывы пишут те, которые не совпали по ценностям с компанией. Такое тоже бывает. У каждого есть свое мнение, но это совершенно не значит, что компания и коллектив плохие.
нет и не было
03.12.19 16:48
Ольга,
Подобається, що в компанії є турбота не тільки про співробітників, а й про членів їх сімей. Моя мала в захваті, коли організовують якесь свято для дітей. Дуже подобається дитяче новорічне свято. Організовують вже не перший рік. З нетерпінням чекаємо, що вигадають цього року!
все подобається