шериф
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.sheriff.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Житомир, Запоріжжя, Кременчуг, Кривий Ріг, Мукачево, Полтава, Тернопіль, Ужгород, Харків, Хмельницький
Сайт: www.sheriff.com.ua
физ охрана, пультовая охрана
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюшериф
Відгуки про компанію «шериф» Усього: 286
Усі Київ Біла Церква Житомир Запоріжжя Кременчуг Кривий Ріг Мукачево Полтава Тернопіль Ужгород Харків Хмельницький
14.08.24 08:36
Денис,
Компанія інвестує в розвиток своїх співробітників, надаючи можливість отримати додаткову освіту.
Не помітив
09.08.24 14:38
Карина,
Робота в SHERIFF – це про можливості, адже компанія співпрацює з багатьма великими брендами і дає змогу співробітникам долучитися до цих проєктів, дарує досвід роботи у різних умовах, а також нові навички та...»
На мій смак, відсутні
07.08.24 18:42
Катя,
Дякую компанії за можливість бути частиною такого важливого та значущого проекту, що має позитивний вплив на наше суспільство
Не маю претензій
07.08.24 08:42
Євген Клімов,
Багато казати не буду, у шерифа багато конкурентів які пишуть про них погані відгуки та дезінформацію всюди. Але хіба такій компанії треба виправдовуватися?
Не побачив
04.08.24 14:44
Павло Левченко,
Брали мене без досвіду, повністю навчили з нуля. Я вам вдячний за 5 років плідної співпраці!
Немає
04.08.24 10:09
Ганна Вакуленко,
м. Полтава
Мені 17. Коли буде 18 хочу працювати в них
Маю велику надію на співробітництво, а про мінуси нічого не можу сказати.
01.08.24 16:16
Олег,
Брали без досвіду на менеджера з продажу, дуже хотілось. Не зайшло мені продавати, тепер я в іншому відділі працюю і дуже радий. Довіра на 100%
Нема
29.07.24 18:33
Олег Р.,
Працюю в ГШР. Взяли без досвіду. Дякую!
немає
26.07.24 15:14
Андрій,
Я працюю в компанії 10 років. Приходив на монтажника, зараз Керівник 2х відділів. Думайте самі!!! Ніхто окрім ВАС не вирішить ваше майбутнє
Не помітив
26.07.24 15:07
Тарас,
Ну місце взагалі супер, приходив на співбесіду на менеджера з продажу, просто цікаво було а тут такої безкоштовної кави налили мені. Ще й цукерку дали, мені до речі попалась з горіхом Класс!
Не звернув уваги