шериф
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.sheriff.com.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Житомир, Запоріжжя, Кременчуг, Кривий Ріг, Мукачево, Полтава, Тернопіль, Ужгород, Харків, Хмельницький
Сайт: www.sheriff.com.ua
физ охрана, пультовая охрана
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюшериф
Відгуки про компанію «шериф» Усього: 286
Усі Київ Біла Церква Житомир Запоріжжя Кременчуг Кривий Ріг Мукачево Полтава Тернопіль Ужгород Харків Хмельницький
23.07.24 17:26
Олег Шпинько,
Хто сказав що свою роботу любити не можна? 5 із 5. Працюю в ГШР Кременчук! Доброго Вечора ми з України!
Все дуже круто класно та чудово!! ХАй Щастить
21.07.24 21:50
Емілія Сонна,
Друг працював в венбаст і казав щоб я звернулась краще до них. І обзивав компанію, казав що в них так прийнято… Шериф тримайтеся! :* Слава Україні!!!
Все чудово - не розумію чого всі так кажуть, що щось не так
21.07.24 09:31
Микита Глушков,
Почуваю себе вдячним за довіру та визнання моїх здібностей. Готовий працювати наполегливо та віддано, щоб виправдати сподівання та бути корисним членом цієї команди! Павле, дякую вам!
нажаль я не помітив, а може це на краще
18.07.24 20:53
Кирилл,
Щасливий бути обраним для цієї ролі в компанії, що цінує талант і прагне досягти високих результатів. Не можу дочекатися початку роботи та спільних досягнень!
Я задоволений
18.07.24 10:53
Сергій,
Я дуже вдячний, що HR Павло визнав у мені потенціал та взяв мене на роботу в цю чудову компанію. Готовий докласти всіх зусиль, щоб виправдати довіру та продемонструвати свої навички та таланти. Радий бути...»
Поки не знайшов
14.07.24 19:42
Валерій,
Щасливий мати можливість працювати в такій компанії, де цінують кожного працівника і створюють умови для його особистого та професійного зросту!
Більше півроку працюю, то не побачив суттєвих мінусів
14.07.24 12:02
Ірина,
м. Біла Церква
Лояльне керівництво та позитивна атмосфера - це те, що робить роботу в Компанії Sheriff насправді особливою. Тут кожен відчувається важливим та цінним членом команди!
Працюю давно, все влаштовує
11.07.24 15:38
Сергій,
Тут дійсно цінують кожного працівника і створюють всі умови для його розвитку та успіху. Дуже раджу всім приєднатися до цієї чудової команди!
Немає
08.07.24 19:08
Петро,
В Компанії Sheriff - професійний підхід на всіх етапах роботи. Приємно працювати в такій Команді професіоналів! Дружній, відкритий до спілкування та допомоги колектив, а також лояльне керівництво створюють...»
Не побачив