StarLife
Другие названия: MetLife
Регионы работы: Киев, Винница, Житомир, Запорожье, Ирпень, Коломыя, Красноармейск, Львов, Полтава, Харьков, Херсон, Черновцы
страховая компания
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании StarLife
Отзывы о компании «StarLife» Всего: 78
Все Киев Винница Житомир Запорожье Ирпень Коломыя Красноармейск Львов Полтава Харьков Херсон Черновцы
16.03.21 12:51
Станіслав М....,
Відсутні
На презентації розповідають одне, а на ділі виходить зовсім інше.
Послухав цих долб*** і оформив накопичувальну програму. Після того як прийшов сам поліс від страхової компанії вказані там суми були зовсім іншими ніж розповідали ці д*****.
На питання в чому так, ці с*** нормальної відповіді надати не можуть тому прийшлося телефонувати в саму страхову.
Там взагалі заперечили все що говорили ці п*****!!!...»
15.03.21 23:36
г. Коломыя
Гарна компанія. Всім раджу мати поліс накопичення та страхування
А хто до кінця не розібрався поїдьте раз на семінар та отримайте відповіді на всі питання 🎯📈
Не виникало
Просто потрібно перед оформлення полісу задати всі питання та уточнити всі питання по здоровї
04.03.21 00:21
К описанным ниже и относятся И. Лин, её родственницы Смирнова и Бондаренко. Рыбку съесть и никуда не сесть, языком работать это у них семейное. Но мы найдём ему применение.
25.02.21 20:18
Евгений Гоша,
Лохотрон)
Мое мнение: те кто работает в стар лайф полные лохи!))) Они надеются что они ничего не будут делать( будут просто людей приводить) и им просто так будут миллионы платить. Я таких людей называю халявщиками и лохами по жизни. Да действительно, есть исключения, как директора 8, 9 уровня итд, но чтоб добиться этого нужно оооочень пахать, как и на любой работе где хочешь достичь результата, и потратить оооочень много...»
29.01.21 01:47
Павел,
В эту компанию позвал друг, сначала пригласил на встречу, рассказал о полисе страхования, слушал о таких программах и раньше, но не было доверия, он рассказывал мне гарантии, я все записывал и потом проверял, немного он ошибся, но говорил правду, заинтересовался и пошёл в призентацию, нарисовали неплохие цифры заработка. В 1 месяц сделал половину от запланированного с их подсказками и целями действий - заработал...»
0635491210 - Павел)
25.12.20 18:07
Саша,
Минус
Ті хто брешуть ті зможуть заробляти, а ті хто буде говорити правду будуть робити 2-3 контракти на рік, і потім в кінці кінців підуть з цієї компанії.
Я наприклад не хочу втрачати свій час,(5-10 років и то не факт що вийде, то не про мене ) тому що за цей час можно було пройти навчання у іншій сфері і отримувати добрі кошти вже за пів року чи за рік...Бачу що негативних відгуків набагато більше ніж позитивних и...»
25.12.20 00:45
Эдик,
Сходил на презентации, рассказывают одно и тоже, и просят снова прийти, не отстанут пока не купишь полис) Полис стоит 10 тыс, каждый месяц обязательно нужно ездить на семинар, на семинарах рассказывают одно и тоже, почувствовал себя на вербовке) семинар около 3 тыс. Офис не плохой, много девушек)
Что тут сказать, читаю я это всё и вижу что хорошие отзывы оставляют явно консультанты которые ещё работают и которых попросили) а плохие отзывы пишут люди у которых не получилось здесь работать. Мой вывод: не попробуешь не узнаешь, кому интересно пусть пробует но скорее всего будет разочарование. Не советую, зря потратите время, сейчас работаю в другой компании, хорошо зарабатываю. Ушёл по тому что нет перспективы,...»
17.12.20 17:04
Микола Ддд,
Тут треба зауважити що це не бак, не страхова, ніяка не піраміда. Ви не даєте ні копійки старлайфу, якщо користуєтесь послугами, або працюєте там. Відповідно про якісь фінансові махінації мови бути не може. Це компанія брокер, яка являється посередником між клієнтом та наприклад страховою. Працюють там тільки з міжнародними та дуже авторитетними установами.
Стратегія MLM дуже ефективна в плані маркетингу, але через неї в компанію потрапляють буквально всі кому не лінь. Треба придбати поліс і пройти навчання.
07.12.20 18:09
Анна,
Проста система роботи за принципом МЛМ. Розписано все до найменшої коми. Платяться податки і є благодійний фонд, учасником якого можна бути зі старту. Якщо потрапляєш у правильну структуру, то будеш рухатися по кар'єрі швидко. Є можливість вийти на повний пасивний системний заробіток, але через 3-4 роки! Тож не думайте, що через рік вам будуть капати мільйони!!! Чесні структури процвітають, нечесні (та, які бачать...»
Дуже простий вхід у бізнес, не потрібні десятки тисяч доларів, як для відкриття, до кприкладу, власного кафе, то і пробують себе практично всі, хто має поліс. А це зачасту далеко не самі інтелектуальні люди, тому і відгуків потім негативних валом. Не вдається - шукайте причину в собі! ця істина завжли спрацьовує. А поліс рекомендую мати, у буль якому випадку.