ПП "Регіональний Охоронний Альянс"
Другие названия: ПП "РОА"
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Регионы работы: Киев, Александрия, Бахмач, Винница, Каменское, Днепр, Житомир, Ивано-Франковск, Каменец-Подольский, Кропипницкий, Кременчуг, Кривой Рог, Львов, Николаев, Одесса, Полтава, Прилуки, Смела, Сумы, Тернополь, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Фирма появилась в результате сговора двух жуликов: Давыденко Ю.В. и Бондарь А.В.
Основная цель: под видом предоставления охранных услуг - обман и обворовывание клиентов
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ПП "Регіональний Охоронний Альянс"
Отзывы о компании «ПП "Регіональний Охоронний Альян» Всего: 103
Все Киев Александрия Бахмач Винница Каменское Днепр Житомир Ивано-Франковск Каменец-Подольский Кропипницкий Кременчуг Кривой Рог Львов Николаев Одесса Полтава Прилуки Смела Сумы Тернополь Хмельницкий Черкассы Чернигов
26.01.16 10:33
Виталий Приймак,
г. Полтава
работаю с марта,стою на нормальном объекте,условия хорошие,начальник охраны при памяти просто так мозги не полощет но и не попускает,но если косячить не настроен то все будет нормально
курить на объекте можно только в установленных местах
29.12.15 06:07
ЧУМАК ЮРА,
г. Черкассы
ВСІХ ХТО ЗА МНОЮ КОЛИСЬ СТОЯВ НА ВАХТІ З НОВИМ РОКОМ!ХАЙ НАСТУПНИЙ РІК БУДЕ КРАЩЕ,ЩОБ НАМ ВСІМ У НАСТУПНОМУ ЩАСТИЛО!
З НОВИМ РОКОМ!
18.12.15 22:52
Олег Гаврилюк,
г. Бахмач
Руководству желаю побольше терпения и новых идей!и огромное спасибо за работу, которую Вы нам предоставляете
В целом не плохо... В компании есть стабильность. Зарплату платят вовремя, иногда бывают задержки.
10.12.15 18:09
Корецкий Алексей,
г. Кривой Рог
Работать можно, дрюкают не сильно, главное без косяков жлобов, лентяев и зарвавшихся не любят.
на моем обьекте ноо нормальный чел
26.11.15 23:59
Ігор Капличук,
г. Львов
Бувало всяке звичайно, але в основному у мене враження від компанії позитивні! Просто потрібен був час щоб звикнути до ритму роботи)
по дрібноті
21.11.15 13:07
Руслан Ліщишин,
г. Винница
Працював в компанії зовсім недовго. Довелося піти за власним бажанням, запропонували роботу в Польщі. Керівництво хоч і суворе, але справедливе. Спасибі велике за отриманий досвід.
замала зп
18.11.15 13:00
Регіональний Охоронний...,
На даному ресурсі іноді розміщується брехлива, що ганьбить ділову репутацію компанії «Регіональний Охоронний Альянс» інформація. Достеменно невідомо, хто стоїть за цими записами: охоронники чи конкуренти, швидше, всього і ті, й інші.
Звичайно, майже кожен звільнений працівник схильний звинувачувати кого завгодно, тільки не себе. І замість того, щоб усвідомити свої помилки, починає під кількома вигаданими іменами в...»
нарешті опануйте себе і займіться чимось корисним
16.11.15 15:38
Юрий,
г. Кропипницкий
...
руководство «ПП "Регіональний Охоронний Альянс"» вам не надоело от себя хвалебные отзывы писать????? этим рейтинг Вы себе не поднимете! научитесь не дурить людей и клиентов!
16.11.15 08:07
ВІКТОР ІВАНОВИЧ,
г. Кропипницкий
Не буду говорити, що в Альянсі обитель раю на землі. Тут не платять гроші просто так, тут високі вимоги і найстрашніше - тут потрібно вміти працювати. Якщо порівнювати з безліччю інших місць роботи, то сміливо можна заявити - тут адекватна плата за той фронт робіт, який потрібно виконувати.
Хто хоче більшого - йдіть в президенти і буде вам щастя.
12.11.15 12:54
Світлана Сокур,
г. Житомир
Прийшла без досвіду роботи сюди працювать,тому що довго не могла знайти роботу, а йти в магазин працювать на одні нестачі, або на базарі обвішувати людей не хотілося.Спочатку було дуже важко(принаймні мені) але всьо розказали,показали і навчили. Дуже вдячна моєму начальнику охорони який для того щоб я чомусь навчилася приділяв мені більше уваги, тепер мені не боязно працювати геть на самому найскладнішому обєкті я...»
незначні побутові