Сеть магазинов "Везунчик"

Основна назва: Сеть магазинов "Везунчик"
Інші назви: ЧП "Бережной Е.В."
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Регіони роботи: Київ, Алушта, Бахчисарай, Вінниця, Вознесенськ, Джанкой, Євпаторія, Керч, Львів, Миколаїв, Нова Каховка, Первомайськ, Сімферополь, Ужгород, Феодосія, Херсон, Южноукраїнськ, Ялта

ООО Украинские информационные технологии

Основна назва: ООО Украинские информационные технологии
Інші назви: ООО Унит, Корпорация "Индустрия ИНТЕЛЛЕКТА"
Сайт: www.uni-tech.com.ua

Опис діяльності: Компанія «Універсальні Інформаційні Технології» (УнІТ) є IT компанією, що розробляє програмні продукти та надає послуги в галузі інформаційних технологій. Місія УнІТ – розробка універсального програмного забезпечення, що охоплює всі області життєдіяльності людини. Це означає, що, купуючи наші програмні продукти, Ви отримуєте: * Зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс; * Можливість обробки інформації за алгоритмами, що замовлені Вами; * Можливість використання будь-якої обраної Вами бази даних для зберігання Вашої інформації. При цьому забезпечується висока надійність...

Линия 12/ЕТС

Основна назва: Линия 12/ЕТС
Інші назви: ООО "Линия12/ЕТС"
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.linea12etc.com

Опис діяльності: рекламное агентство полного цикла

Автолюкс

Основна назва: Автолюкс
Інші назви: ААЗ Трейдинг Ко
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: www.autolux.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро

Опис діяльності: Пассажирские и грузовые перевозки.

ниан, ніан

Основна назва: ниан, ніан
Інші назви: ООО НИАН, ТОВ НІАН
Регіони роботи: Київ, Червоноармійськ

Опис діяльності: дистрибьютор винно-коньячной продукции ТМ УКЗ, ТМ Тарутинские вина и т.д

ЗАО "Завод ЭЛОКС"

Основна назва: ЗАО "Завод ЭЛОКС"
Інші назви: АО "ЭЛОКС"

Славутич, Carlsberg Group

Основна назва: Славутич, Carlsberg Group
Інші назви: Славутич, ВВН, Львовская пивоварня
Сайт: group.slavutich.com
Регіони роботи: Київ, Алушта, Вознесенськ, Дніпро, Донецк, Євпаторія, Житомир, Запоріжжя, Львів, Ніжнегорський, Нова Каховка, Одеса, Севастополь, Ялта

Опис діяльності: Славутич, Carlsberg Group — компанія харчової промисловості України, виробник пива та безалкогольних напоїв. За результатами 2008 року частка компанії на ринку пива України склала 23,7 % (за даними компанії)[1]. Компанія належить одному з лідерів світового ринку пива — датській корпорації Carlsberg Group.

Альпака

Основна назва: Альпака
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія

Опис діяльності: изготовление и сборка выставочных стендов

Гостинница Премьер Палас

Основна назва: Гостинница Премьер Палас
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: www.premier-palace.com

Опис діяльності: Гостинница в центре Киева. Неподалека от ст. м. Льва Толстого

Снек Экспорт

Основна назва: Снек Экспорт
Сайт: www.homka.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Кіровоград, Кременчуг, Миколаїв, Одеса, Полтава, Харків

Опис діяльності: ООО "Лидер Снек"- производитель снековой продукции в Украине. Мы стремимся к постоянному расширению ассортимента нашей продукции, максимальному удовлетворению потребностей и пожеланий наших покупателей.Мы постоянно расширяем свое присутствие на рынках, чтобы нашим покупателям было удобно купить нашу продукцию в любой торговой точке города.Технология производства постоянно совершенствуется с целью представления нашим покупателям вкусных и полезных продуктов. Выбор рыночной стратегии и тактических направлений развития является правильным в нашей компании. На потребительском рынке продукция...