Лопань

Інші назви: Wintera
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт: www.WINTERA.com.ua
Регіон роботи: Дніпро

Опис діяльності: Изготовление металлопластиковых окон и дверей

Аверс

Основна назва: Аверс
Інші назви: Авалон, Ареон
Регіони роботи: Київ, Одеса

Опис діяльності: Торговля плёнкой, пвх-профилем, клея, пальмовое масло и пр. постоянно меняющиеся направления торговли

"Gemini" и "Аскания Пак"

Основна назва: "Gemini" и "Аскания Пак"
Інші назви: ПП Литвинчук Александр Владимирович
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: www.espresso.com.ua
Регіони роботи: Київ, Луцьк

Опис діяльності: Этот предприниматель работает в двух направлениях.1. это кофе "Gemini".И 2. Это продукция в стиках (майонез, кетчуп, соусы, мед, и т.д.)"Аскания Пак".

квин свиг

Основна назва: квин свиг
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Регіони роботи: Київ, Чернігів

Опис діяльності: металопластиковые окна, балконы, двери, теплицы

AstraZeneca

Основна назва: AstraZeneca
Інші назви: АстраЗенека
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: astrazeneca.ua
Регіони роботи: Київ, Львів, Одеса

Опис діяльності: Компанія АстраЗенека – провідна міжнародна організація, яка займається дослідженням, розробкою, виробництвом і продажем лікарських засобів. АстраЗенека входить у п'ятірку провідних фармацевтичних компаній світу і є лідером у таких областях як кардіологія, пульмонологія, онкологія, неврологія та гастроентерологія. АстраЗенека – глобальна компанія, яка є власником 29 заводів у 20 країнах. У процес розробки, виробництва і продажу лікарських засобів залучено 67000 співробітників. Препарати компанії застосовуються у більш ніж 100 країнах світу, і географія країн продовжує розширюватись. Основною...

"Наш Край"

Основна назва: "Наш Край"
Інші назви: ТОВ "Валис"

S.I.Group Corporation

Основна назва: S.I.Group Corporation
Інші назви: ООО "СНЭК ЭКСПОРТ", Козацкая Розвага
Сайт: sigroup.ua
Регіони роботи: Київ, Бердянск, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Житомир, Запоріжжя, Керч, Кіровоград, Кременчуг, Кривий Ріг, Лисичанськ, Лубни, Луганськ, Луцьк, Мелітополь, Мукачево, Ніжин, Миколаїв, Одеса, Первомайськ, Ровеньки, Сєвєродонецьк, Сімферополь, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Опис діяльності: Корпорация S.I.GROUP – крупнейшее национальное объединение торгово-производственных предприятий, которые осуществляют свою деятельность на рынке Украины и в странах Восточной Европы в различных направлениях бизнеса: производство снэков, товаров народного потребления и целлюлозно-бумажной продукции.ТМ Флинт, Мачо, Семки, Морские, Red, Козацкая Розвага,Картофан, рыбка и прочее

Сокол-К

Основна назва: Сокол-К