Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

Украинская Мебельная Марка

Основна назва: Украинская Мебельная Марка
Інші назви: Українська Меблева Марка (Octo Via Group,Екопродукт Рітейл)
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт: umm.lviv.ua
Регіони роботи: Київ, Львів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Українська Меблева Марка реалізовує лише якісні матеріали, виготовлені на власному сучасному обладнанні досвідченими професіоналами. Кожен наш матеріал проходить декілька етапів перевірки якості і лише потім відправляється на склад або до клієнта. Працюючи не перший рік на ринку будівельних матеріалів, наша компанія може з впевненістю гарантувати своїм партнерам та покупцям, що весь матеріал буде якісним, доставлено в зазначений час та за конкурентною ціною.

Интернет магазин Мир смартфонов

Основна назва: Интернет магазин Мир смартфонов
Інші назви: Интернет магазин «Blackview»
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: blackview.in.ua
Опис діяльності: 47.91 Роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу інтернет (основний) Запорожская область, г. Бердянск, ул. Греческая, 46

ТОВ Езерлинк

Основна назва: ТОВ Езерлинк
Інші назви: JDGroop
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: etherlink.com.ua

Опис діяльності: Интернет провайдер

West Fit Group

Основна назва: West Fit Group
Сайт: westfitgroup.tilda.ws
Регіони роботи: Київ, Львів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Торговля на международных финансовых рынках

Platinum Group

Основна назва: Platinum Group
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль

Опис діяльності: оператор

«Європейський медичний центр»

Основна назва: «Європейський медичний центр»
Інші назви: «Европейский медицинский центр»
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: lionwinner.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: медичний заклад санітарно-курортного типу широкого профілю в межах міста.

Варитек

Основна назва: Варитек
Інші назви: Варитек, ООО
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Сайт: varitec.com.ua
Опис діяльності: Компания «ВАРИТЕК» поставляет широкий спектр современного металлообрабатывающего оборудования для машиностроительных и металлургических предприятий, включая обеспечение инструментом и технологический сервис.

Оптика 1st

Основна назва: Оптика 1st
Сфера діяльності: Послуги: Оптика

Detkam-Online

Основна назва: Detkam-Online
Сфера діяльності: Торгівля: Книги, CD, DVD, журнали, газеты
Сайт: detkam-online.com
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Каждая хорошая мама, папа, бабушка и даже дедушка часто задаются вопросами "Что почитать детям?", "Как развивать?". У нас вы найдете и сборники классических сказок, которые знакомы нам с детства, и сказки современных авторов. Совсем не обязательно покупать книгу, чтобы почитать ребенку на ночь перед сном. Сегодня это можно сделать онлайн. Также вы найдете у нас аудиосказки и детские песни, которые можно слушать онлайн, или при желании бесплатно скачать. Кроме того, мы стараемся регулярно наполнять сайт развивающими играми, загадками и прочими полезными и интересными материалами.

св билдинг

Основна назва: св билдинг
Інші назви: "Старк плюс", "Проект конструктив" "Экол трейд" "Проект архи плюс"
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Регіон роботи: Полтава