Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: visabest.com.ua
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Луцьк, Львів, Одеса, Первомайськ, Червоноград
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компанія Bestvisa надійний партнер на ринку працевлаштування і візової відтримки. Ми допомагаємо з відкритям віз і працевлаштування в таких країнах: Польща, Чехія, Німеччина, Угорщина, Нідерланди, Литва, Ірландія. Плануєш працевлаштування за кордоном? Телефонуй.

Пространство Одесса

Основна назва: Пространство Одесса
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Регіони роботи: Київ, Одеса

Опис діяльності: Строительная компания с Одессы

Еврошпон Трейд

Основна назва: Еврошпон Трейд
Інші назви: ТОВ «Єврошпон-Трейд»
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Хімія, ПММ
Сайт: estrade.com.ua
Опис діяльності: ООО «Еврошпон-Трейд» является торговым подразделением и официальным представителем в группе компаний «Еврошпон-Смыга», ведущего производителя строганного шпона в Украине. Также мы реализуем сопутствующие материалы — клеи, грунты, лаки и так далее.

Центрпак

Основна назва: Центрпак
Інші назви: ТОВ Центпак
Сфера діяльності: Послуги: Тара та пакування
Сайт: pibox.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Центрпак- производство картонной упаковки, гофротары, упаковки для пиццы

прот-тех инвест

Інші назви: RESOURCEGROUP
Сфера діяльності: Послуги: Екология, переробка сміття, вторинна сировина
Сайт: www.resourcegroup.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: RESOURCEGROUP — компания, которая объединила многолетний опыт высококвалифицированных специалистов в области инвестирования в сырьевые товары, их переработку и трейдинг в Украине, странах СНГ и Европы.

Стоп -медиа (Video Pulse)

Основна назва: Стоп -медиа (Video Pulse)
Інші назви: Video Pulse
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: videopulse.com.ua

Опис діяльності: Реклама в транспорте

Home&Stone

Основна назва: Home&Stone
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Корисні копалини (нафта, газ, вугілля, руда...)
Сайт: home-stone.com.ua
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: Изготовление изделий из натурального , акрилового и кварцевого камня.

IT-Gravity - разработка продвижение сайтов

Основна назва: IT-Gravity - разработка продвижение сайтов
Сайт: it-gravity.co
Регіон роботи: Запоріжжя
Опис діяльності: IT-Gravity - это веб-студия полного цикла: разработка, создание сайтов, веб-дизайн, SEO и полная поддержка. Компания основана в 2018 году двумя фанатами веб-технологий. За это время мы сделали много классных проектов. В нашей компании работают опытные программисты, веб-дизайнеры, копирайтер и SEO-специалист. Наша главная цель - найти идеальное решение, которое воплотит вашу идею в жизнь.