Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Стоматология
Компендиум
Основна назва: Компендиум
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: compendium.com.ua
Опис діяльності: Справочное издание лекарственных препаратов для врачей и пациентов. Занимается развитием своего каталога лекарств в интернете и в печатном издании.
Сайт: compendium.com.ua
ООО "КОМПАНИЯ „ДНЕПРАВИАСЕРВИС"
Основна назва: ООО "КОМПАНИЯ „ДНЕПРАВИАСЕРВИС"
Інші назви: ТОВ "КОМПАНіЯ „ДНІПРОАВІАСЕРВІС"
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: {ендлинговая компания. Более 13 лет работает в аэропорту „Днепр“. Занимается регистрацией авиабилетов на внутренние и международные рейсы, оформлением перевозки багажа, встреча пассажиров, упаковкой багажа, заправкой Воздушных Судов и т. д.
Інші назви: ТОВ "КОМПАНіЯ „ДНІПРОАВІАСЕРВІС"
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Регіон роботи: Дніпро
SPEZZO
Основна назва: SPEZZO
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Опис діяльності: Необгрунтовані звинувачення для працівників, невміння вирішувати проблеми, санітарні умови-жахливі, некомпетентність керівництва, неофіційне влаштування працівників
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Главтара Украина (Мапал)
Основна назва: Главтара Украина (Мапал)
Опис діяльності: Ремонт и продажа бу поддонов
Опис діяльності: Ремонт и продажа бу поддонов
Tiens
Основна назва: Tiens
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Компанія працює більше 20 років майже у всіх крпхнах світу. Напрямки діяльності: здоров'я, освіта, виробництво.
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Інші назви: ПТК ООО
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: optptk.com.ua
Опис діяльності: продают ткани, находятся в Одессе
АО "НАУЧНО-ИССЛЕДОВАТЕЛЬСКИЙ И ПРОЕКТНЫЙ ИНСТИТУТ ПО ОБОГАЩЕНИЮ И...
Основна назва: АО "НАУЧНО-ИССЛЕДОВАТЕЛЬСКИЙ И ПРОЕКТНЫЙ ИНСТИТУТ ПО ОБОГАЩЕНИЮ И АГЛОМЕРАЦИИ РУД ЧЕРНЫХ МЕТАЛЛОВ "МЕХАНОБРЧЕРМЕТ"
Інші назви: АО "НИПИ "МЕХАНОБРЧЕРМЕТ", ПАО "НИПИ "МЕХАНОБРЧЕРМЕТ", АТ "НДПІ "МЕХАНОБРЧОРМЕТ", ПАТ "НДПІ "МЕХАНОБРЧОРМЕТ"
Сфера діяльності: Послуги: Наука: авіація, біологія, хімія, фізика та ін.
Сайт: mekhanobrchormet.com.ua
Регіон роботи: Кривий Ріг
Опис діяльності: Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах
Сфера діяльності: Послуги: Наука: авіація, біологія, хімія, фізика та ін.
Сайт: mekhanobrchormet.com.ua
Регіон роботи: Кривий Ріг